Waargebeurde verhalen

U weet nooit wat er kan gebeuren wanneer u reist: u vindt helemaal onverwachts een klein gezellig restaurantje, geniet van een prachtige zonsondergang of beleeft een ongelofelijk avontuur. Maar u kan ook vallen en u al dan niet ernstig bezeren. Op dat moment bent u blij dat u een reisverzekering van Allianz Assistance hebt onderschreven. Elk jaar helpen we duizenden mensen die te maken krijgen met onverwachte gebeurtenissen voor en tijdens hun reis. Hier zijn enkele van hun verhalen.
   


An uit Hooglede

Ik moest onze reis naar Kreta annuleren omdat mijn man, vlak voor ons vertrek, ziek werd. De dame aan de telefoon was vriendelijk en heel behulpzaam. We kregen het volledige bedrag terugbetaald. Dankzij Allianz Assistance zijn we enkele weken later toch naar Kreta vertrokken. We stonden er voordien niet echt bij stil wat er allemaal kan gebeuren, maar sinsdien gaan we nooit nog op reis zonder een reisverzekering. 

 

Sarah uit Luik
Ik brak mijn bekken door een zware val tijdens het skieën in Zwitserland en moest naar het ziekenhuis. Ik belde onmiddellijk naar mijn man. Hij belde naar Allianz Assistance en zij regelden werkelijk alles, zodat ik me daar alvast geen zorgen over hoefde te maken. Ze belden me zelfs elke dag op om zeker te zijn dat ik goed verzorgd werd.

Joris uit Blankenberge

Ik ben gewoon gelukkig dat Allianz Assistance over mij waakte tijdens mijn rondreis in Zuid-Oost Azië. Dit liet mij toe dit prachtige gebied te doorkruisen met een heleboel minder zorgen.

Ronny uit Brussel

Mijn vrouw reisde alleen naar India en werd ernstig ziek. Ik belde één keer naar jullie en binnen enkele minuten kreeg ik al een telefoontje terug. Jullie hadden al een native speaker en een verpleegkundige ingezet om ons verder te helpen. Het gevoel dat jullie mij gaven was: "Relax, wij zullen het nu van u overnemen en houden u op de hoogte." En dat was precies wat we nodig hadden. De terugkeer van mijn vrouw werd als een soort trapsgewijze reis georganiseerd en jullie mensen regelden het logement en de medische zorgen wanneer ze dit nodig had.Marie uit Verviers

Mijn man en ik liepen beiden een voedselvergiftiging op toen we in Vietnam waren. Daardoor moesten we overnachten in een ziekenhuis en ter plaatse medische zorgen krijgen. Elk aspect van onze schadeaangifte werd efficiënt behandeld. Het was ook aangenaam en geruststellend om te praten met de verantwoordelijken aan de telefoon. Omwille van de gemoedsrust die Allianz Assistance ons toen bood en nog steeds biedt, zouden we geen enkele andere reisverzekering overwegen.  

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.