Allianz Assistance is verhuisd

Nieuw adres

Koning Albert II-laan 32,
1000 Brussel 

Wij zijn verhuisd!  Met trots en genoegen melden wij u dat Allianz Assistance verhuisd is naar de Allianz Tower,  Koning Albert II-laan 32, 1000 Brussel, in de Noordwijk. Onze diensten zijn bereikbaar en onze telefoonnummers veranderen niet. Enkel ons adres verandert.

De Allianz Tower groepeert de meeste van de Belgische Allianz Group-bedrijven. Dit prachtig gebouw is een passiefgebouw dat een BREEAM Excellent (Building Research Establishment’s Environmental Assessment Method) certificaat heeft gekregen. Dit wil zeggen dat het gebouw voldoet aan alle milieu- & technische eisen van vandaag.

Deze verhuis was ook het uitgelezen moment voor Allianz Assistance om over te stappen naar een compleet nieuwe, meer hedendaagse en efficiëntere manier van werken: Activity Based Working. Het welzijn van onze medewerkers staat dus centraal en zo zullen ze u ook beter kunnen dienen.


De nieuwe hoofdzetel van Allianz Assistance, nog steeds dichtbij hartje Brussel, weerspiegelt de constante evolutie van ons bedrijf en speelt in op al uw behoeften en verwachtingen.
 

Koning Albert II-laan 32

1000 Brussel

Tel: +32 (0)2 290 64 68

Op de volgende manieren kunt u contact met ons opnemen:
Wij zijn bereikbaar via Live Chat op werkdagen van 09:30 tot 16:00 uur
en telefonisch op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur

Zit u in een noodsituatie in het buitenland? Bel dan ons noodnummer (dag en nacht bereikbaar)