Uw gegevens in onze back-up

 

Om ervoor te zorgen dat wij bij brand of een andere ramp de continuïteit van onze bedrijfsvoering kunnen waarborgen, hebben wij onder andere een back-up van onze gegevens opgeslagen op een externe beveiligde locatie. De kluis met back-up gegevens is echter uit de beveiligde locatie gestolen. De diefstal is direct bij de politie gemeld en het onderzoek naar de daders is gaande.

In de back-up zaten zeer diverse en vooral oude gegevens, maar deels ook persoonsgevoelige informatie. Daarom hebben wij hiervan ook melding gedaan bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. De gestolen gegevens zijn alleen toegankelijk voor personen met de juiste specifieke apparatuur en kennis. Desondanks willen wij iedereen informeren die mogelijk betrokken is. Wij betreuren uiteraard dat dit gebeurd is. En werken er hard aan om de mogelijke gevolgen voor alle betrokkenen te beperken. 

Alle betrokkenen ontvangen van ons een bericht met meer informatie.  Wij begrijpen dat u als klant hier vragen over heeft. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Mocht u na het lezen van de brief of e-mail nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. We hebben hiervoor een gratis telefoonnummer en een apart e-mailadres voor opengesteld.

Speciaal informatienummer  

Tel. nr.  0800/29 775 (gratis)
Ma.-vrij.    8:30-17:00 uur

Stel je vraag via e-mail