24h Medische Assistentie
Nederlands

Documenten

U kunt hier onze schadeformulieren en onze algemene voorwaarden downloaden. Onze medewerkers behandelen uw schadedossier binnen een redelijke termijn en zij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij vragen u om steeds aandachtig de algemene voorwaarden te lezen, zodat u niet voor verassingen komt te staan en weet waarvoor u met welk product precies gedekt bent. Mocht u hierover nog vragen hebben of wanneer iets niet duidelijk is, contacteer onze Welcome Desk die u met veel plezier zal bijstaan op het nummer +32 2 290 64 68 of via email: tcc@allianz-global-assistance.be.

U kan eveneens antwoorden vinden op de meest gestelde vragen op onze FAQ-pagina of bepaalde termen opzoeken in ons woordenboek.

Vanaf 25 mei 2018 treedt GDPR (General Data Protection Regulation) in werking. Deze wetgeving gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Als organisatie moeten wij kunnen aantonen welke persoonsgegevens wij verzamelen, hoe wij deze data gebruiken en hoe we ze beveiligen. Hier vindt u onze privacyverklaring met alle informatie. 

Schadeformulieren

Algemene voorwaarden

Opgelet: 

De terugbetaling van dossiers die beginnen met de codes MC, MCI, PC, PCI en MMI zal langer duren dan de 2 weken vermeld in onze brief omwille van technische problemen.

 

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.