Zorgeloos op skivakantie met de formule die bij u past.
  

Uw eerste skivakantie? Verzekering alstublieft!

Is het uw eerste keer? Spannend! Hebt u uw lessen al geboekt? Of leert uw jongste neefje u de kneepjes van het vak? U kijkt er zo naar uit, naar uw skivakantie. Gaat u het wel kunnen? Stel dat u iets breekt? Want op de skipiste gaat het er soms pittig aan toe. Weg met al die zorgen! Met de verzekering van Allianz loopt uw skivakantie op latten.
Skipas, skibril, sneeuwlaarzen? Check. Als doorgewinterde skiër, snowboarder of sleedeskundige komt u goed beslagen ten ijs. Uw grootste angst? Dat er geen sneeuw ligt. Daarom zit in onze skireisverzekering een skigarantie. Ligt er geen dik wit tapijt? Dan boekt u kosteloos uw vakantie om. Tijd om die zwarte piste te trotseren.
Elke sneeuwsportliefhebber beaamt het: skiën is de tofste sport. Dat er jaarlijks heel wat ongevallen gebeuren, is ook een feit. U overkomt het niet? Lees dan het verhaal van Marie. In een paar klikken sluit u, net zoals Marie, de beste verzekering af voor uw skivakantie. Kiest u de uitgebreide jaarlijkse of tijdelijke reisverzekering? U slaapt altijd op beide oren want Allianz vangt u op als u valt.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.