Zorgeloos op skivakantie met de formule die bij u past.
  

Skireisverzekering

Liefhebbers van wintersport trekken jaarlijks naar hun favoriete skioorden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Italië om er hun favoriete sneeuwsport te beoefenen. Slimme ski- en snowboardfanaten nemen daarbij ook hun voorzorgen: zij nemen een reisverzekering, dé garantie op een zorgeloze skivakantie.
Het aanbod wintersportreizen is dezer dagen zo groot dat het voor velen moeilijk kiezen is. Welke skigebieden zijn de moeite waard én passen perfect bij de voorwaarden die u stelt aan een opwindende en vooral zorgeloze skivakantie?

Doorgewinterde skiërs hoeven we wellicht niet te vertellen dat een ongeval op de piste snel gebeurd is. Een reisverzekering nemen voor uw skivakantie is daarom altijd een aanrader. Een reisverzekering laat u toe om met een gerust gemoed op skireis te vertrekken, omdat u weet dat eventuele medische kosten in het buitenland en medische repatriëring gedekt worden. 

Lees het verhaal van Marie  en ontdek waarom een reisverzekering op skivakantie onmisbaar is!

Geen idee welke reisverzekering het meest geschikt is voor uw skivakantie? Onze tijdelijke Exclusive Selection Europe verzekering is alvast de meest uitgebreide reisverzekering. Gaat u meerdere keren per jaar op reis of met het hele gezin? Dan is onze jaarlijkse reisverzekering het meest geschikt. Lees hier welke voordelen een reisverzekering bij de grootste reisverzekeraar en bijstandsverlener ter wereld u oplevert.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons