Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Vanaf 25 EUR
  

Reisverzekering Rusland

Heeft u een reis naar het machtige Rusland gepland? Daar komt ook wat papierwerk aan te pas. U heeft een visum nodig, maar dat is niet alles: ook een reisverzekering is verplicht wanneer u naar Rusland reist.

Een  reisverzekering afsluiten is niet voor alle landen verplicht, maar voor landen zoals Rusland, Cuba, China en Algerije wél. Zonder reisverzekering ontvangt u namelijk ook dat broodnodige visum niet. Maar geen nood, een reisverzekering afsluiten doet u bij Allianz Assistance makkelijk en snel.

Verzekeringsattest

Voor u het Rode Plein in Moskou of de Hermitage in Sint-Petersburg kunt gaan bewonderen, doet u er dus goed aan om eerst uw papierwerk in orde te brengen. Te beginnen met de reisverzekering die medische kosten dekt! Deze brengt u best zo snel mogelijk na de boeking van uw reis in orde. Voor Rusland heeft u een reisverzekeringsattest nodig van een gemachtigd verzekeringsmakelaar, zoals Allianz Assistance. Maak u keuze uit onze reisverzekeringen hieronder, die u op verschillende manieren beschermen voor onverwachte medische kosten tijdens uw reis. Welke past het best bij uw plannen?
We wensen het niemand toe, maar op reis kan er altijd iets onverwachts voorvallen: ziekte, een ongeval, bagageproblemen, … Op die momenten is gemoedsrust veel waard en die krijgt u wanneer u een reisverzekering heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken: alles wordt voor u geregeld! Een reisverzekering is met andere woorden niet alleen voor Rusland een aanrader, u haalt er bij elke reis voordeel uit, in binnenland en buitenland. En afhankelijk van welke formule het best bij u past, beschermt een reisverzekering niet alleen uzelf, maar ook uw bagage!
  • Betrouwbaar internationaal netwerk van medische teams
  • Repatriëring
  • Medische bijstand 24/24u
  • Wereldwijde dekking van medische kosten 

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.