De beste reisverzekering ontdekt u hier!
  
BEREKEN PREMIE

Reisbijstand vergelijken

Zorgeloos op reis gaan ... Daar wilt u wel voor betalen, maar toch liefst niet te veel? Gelukkig zijn er onze diverse formules tijdelijke en  jaarlijkse reisbijstand voor ieder reizigerstype – van globetrotter tot fietsliefhebber.

Alleen of met het gezin op vakantie? Of gaat u vaak op zakenreis? Zelfs voor uw fietsvakantie in België en in het buitenland hebben we de gepaste verzekering.

Reisbijstand vergelijken begint bij de topdeals van Allianz Assistance, wereldleider in reisverzekeringen en pechverhelping.

Ontdek hier welke reisverzekering het best aansluit bij uw wensen.

Ziek worden of betrokken raken in een ongeval tijdens die reis waar u het hele jaar naar hebt uitgekeken: we wensen het niemand toe. En als het toch gebeurt, bent u maar beter op alles voorbereid. Met onze reisbijstand vanaf € 25 per reis kan u onder andere rekenen op:

  • Dekking van medische kosten tot € 75.000 en zelfs onbepert bij de formule Multirisico
  • Wereldwijde reisbijstand
  • 24/24, 7 dagen op 7
  • Onbeperkte repatriëring
  • Een internationaal netwerk van medische teams
Ook vóór u op reis vertrekt, kunnen onvoorziene omstandigheden – zoals ziekte of erger nog, een overlijden – roet in het eten gooien. Een annulatieverzekering is daarom geen overbodige luxe. Sluit ze af bij Allianz Assistance en uw annuleringskosten worden vergoed tot 10.000 euro per persoon.
Wilt u op beide oren kunnen slapen voor én tijdens uw reis? Ga dan voor de multirisicoverzekering: reisbijstand en annulatieverzekering in één en dat vanaf 34 euro.
Indien u wil genieten van een heel jaar bescherming op reis, in het buitenland en in België, is er de doorlopende reisverzekering Classic Protection. Deze reisverzekering kan u bij ons afsluiten voor 95 EUR/jaar voor u alleen of voor 130 EUR/jaar voor u en uw hele gezin.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons