De beste reisverzekering ontdekt u hier!
  

Reisbijstand vergelijken

Zorgeloos op reis gaan ... Daar wilt u wel voor betalen, maar toch liefst niet te veel? Gelukkig zijn er onze diverse formules tijdelijke en  jaarlijkse reisbijstand voor ieder reizigerstype – van globetrotter tot fietsliefhebber.

Alleen of met het gezin op vakantie? Zelfs voor uw fietsvakantie in België en in het buitenland hebben we de gepaste verzekering.

Reisbijstand vergelijken begint bij de topdeals van Allianz Assistance, wereldleider in reisverzekeringen en pechverhelping.

Ontdek hier welke reisverzekering het best aansluit bij uw wensen.

Ziek worden of betrokken raken in een ongeval tijdens die reis waar u het hele jaar naar hebt uitgekeken: we wensen het niemand toe. En als het toch gebeurt, bent u maar beter op alles voorbereid. Met onze reisbijstand kunt u onder andere rekenen op:

  • Dekking van medische kosten
  • Wereldwijde reisbijstand
  • 24/24, 7 dagen op 7
  • Repatriëring
  • Een internationaal netwerk van medische teams
Ook vóór u op reis vertrekt, kunnen onvoorziene omstandigheden – zoals ziekte of erger nog, een overlijden – roet in het eten gooien. Een annulatieverzekering is daarom geen overbodige luxe. Sluit ze af bij Allianz Assistance en uw annuleringskosten worden vergoed tot 10.000 euro.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.