Wat zijn de kosten?
  
BEREKEN PREMIE

Reisbijstand: wat zijn de kosten?

Zorgeloos reizen, daar willen de meeste mensen wel in investeren voor ze op reis vertrekken. Maar het liefst houdt u de kosten voor uw reisbijstand uiteraard beperkt. Wat is inbegrepen in een reisverzekering en wat niet? En welke keuzes maakt u het best wanneer u op autovakantie gaat, op wereldreis of op zakentrip? Een woordje uitleg.

Niet elke formule reisbijstand dekt alle kosten. Zo is een annulatieverzekering bijvoorbeeld niet altijd inbegrepen. Wilt u toch zeker zijn dat de annulatie van uw reis geen onvoorziene kosten met zich meebrengt? Dan heeft u twee opties:

  • Sluit een annulatieverzekering af (vanaf €25).
    De kosten voor annulatie worden gedekt tot € 10.000 per persoon.
  • Neem een multirisicoverzekering (vanaf € 34).
    Die dekt de kosten voor annulatie eveneens tot € 10.000 per persoon en gooit daar nog eens een onbeperkte dekking van medische kosten bovenop – wereldwijd bovendien, samen met Home Assistance en een verzekering voor uw bagage.

Hoeft een annulatieverzekering of een meer uitgebreide reisverzekering niet voor u? 

Dan volstaat het om een reisbijstandsverzekering af te sluiten. Dat kan bij Allianz Assistance al vanaf 25 EUR per persoon voor een tijdelijke reisverzekering en vanaf 95 EUR per individu voor een jaarlijkse reisverzekering! 

Deze verzekering dekt medische kosten in het buitenland tot € 75.000 én voorziet onbeperkte repatriëring. Bent u gevallen tijdens het skiën? Ook de ski-garanties zijn in deze verzekering inbegrepen. 

Vergelijk onze reisverzekeringen en bereken meteen uw premie!

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons