Op zoek naar bijstand ook voor je bagage? 
  

Bagageverzekering: garantie op propere sokken 

Als u op reis vertrekt, naar het verre buitenland of dichter bij huis, dan wilt u natuurlijk niet dat er iets verkeerd loopt met uw bagage. Met reisverzekering van Allianz Assistance kan u gelukkig op beide oren slapen. U sluit deze uitgebreide reisbijstandsformule online af en uw bagage is meteen verzekerd tegen diefstal en ander onheil.

Tegenslag op reis kan helaas iedereen overkomen. Uw bagage wordt gestolen of is verloren, op de luchthaven, aan het hotel of op een exotisch strand en dat ondanks uw toezicht?

Behalve een bagageverzekering omvat deze uitgebreide vorm van reisbijstand nog heel wat andere risicodekkingen.

Wilt u enkel gedekt zijn in het geval dat uw reis niet zou doorgaan? Neem dan een Annulatieverzekering. Bent u eerder geïnteresseerd in praktische bijstand en de dekking van uw medische kosten op reis? Ga dan voor de formules Tijdelijke reisverzekering of formules Jaarlijkse reisverzekering.

Alle reisverzekeringen van Allianz Assistance kan u in enkele klikken makkelijk online afsluiten. Of u nu alleen reist, met vrienden, met je partner of in gezinsverband: Allianz Assistance heeft altijd de juiste oplossing voor u. Dankzij onze reisbijstand vertrekt u met een gerust hart op reis.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons