Op zoek naar bijstand ook voor je bagage? 
  

Op zoek naar reisbijstand voor uw bagage? Regel het snel online!

Als u op reis vertrekt, naar het verre buitenland of dichter bij huis, dan wilt u natuurlijk niet dat er iets verkeerd loopt met uw bagage. Met de Exclusive Selection Europe of Travel Selection van Allianz Assistance kan u gelukkig op beide oren slapen. U sluit deze uitgebreide reisbijstandsformule online af en uw bagage is meteen verzekerd tegen diefstal en ander onheil.

Tegenslag op reis kan helaas iedereen overkomen. Uw bagage wordt gestolen of is verloren, op de luchthaven, aan het hotel of op een exotisch strand en dat ondanks uw toezicht?

Allesbehalve prettig natuurlijk, maar gelukkig is uw reisgoed met de Exclusive Selection Europe of Travel Selection van Allianz Assistance verzekerd.

Behalve een bagageverzekering omvat deze uitgebreide vorm van reisbijstand nog heel wat andere risicodekkingen.

Wilt u enkel gedekt zijn in het geval dat uw reis niet zou doorgaan? Neem dan een Cancellation Only. Bent u eerder geïnteresseerd in praktische bijstand en de dekking van uw medische kosten op reis? Ga dan voor de formule Travel Selection of Assistance Only

Alle reisverzekeringen van Allianz Assistance kan u in enkele klikken makkelijk online afsluiten. Of u nu alleen reist, met vrienden, met je partner of in gezinsverband: Allianz Assistance heeft altijd de juiste oplossing voor u. Dankzij onze reisbijstand vertrekt u met een gerust hart op reis, want de Exclusive Selection Europe dekt steeds de waarde van uw bagage.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons