Annulatieverzekering

Annulatieverzekering


✔   Flexibiliteit
: kies vrij hoever u wilt gaan met uw dekking

   Gemoedsrust: boek uw vakantie met een gerust hart

   Ruime verzekerde som bij annulatie: tot 10.000 euro per polis

✔   Covid-19 dekking: annulatie gedekt in geval van Covid-19 

✘   Reizen langer dan 90 dagen

   Reizen langer dan 7 dagen geleden geboekt

   Bestaande ziektes tenzij een arts de toelating geeft om de reis te maken

* De vanafprijs is op basis van de formule Comfort

Al vanaf 

6,4% van de totale reissom

U spaart al maanden of zelfs jaren voor uw reis. Lekker ontspannen of avontuurlijk met de rugzak op stap? Het breed laten hangen of budgetvriendelijk? Zoveel mensen, zoveel keuzes! Maar voor een ongeluk of tegenslag kiest niemand. Met onze annulatieverzekering bent u tenminste zeker dat u uw zuurverdiende centen terugkrijgt als u uw reis noodgedwongen moet annuleren.
Wilt u meteen ook uw reis zelf verzekeren? Bekijk dan zeker onze tijdelijke reisverzekering en jaarlijkse reisverzekering. Als u die afsluit, bespaart u uzelf tijd. Want u voegt er in enkele klikken onze annulatieverzekering aan toe. En hoeft zo niet twee keer het hele proces te doorlopen.

Scroll horizontaal om meer te zien

6,4% van de totale reissom
6,6% van de totale reissom
Annulering (inclusief Covid-19 of andere epidemie)
Dekking bij ziekte, ongeval, overlijden, ontslag
Compensatiereis of resterende reisdagen
In geval van vervroegde terugkeer voor ernstige gedekte reden

Bekijk het Informatiedocument over het verzekeringsproduct en de Voorwaarden:
In onze FAQ leest u wat is gedekt (en wat niet) in bijstand en medische kosten, in het kader van de kleurcodes van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Belangrijke informatie over de aangeboden verzekeringen

De (schade)verzekeringsproducten zijn onderschreven door AWP P&C S.A. – Belgian branch (handelend onder de naam Allianz Assistance), Koning Albert II-laan in 1000 Brussel, toegelaten onder het codenummer 2769 – ondernemingsnummer: 0837.437.919, btw: BE 0837.437.919, rekeningnummer: BE32 7310 2283 6502, BIC: KREDBEBB. AWP P&C S.A. - Belgian Branch is het Belgische bijhuis van de Franse verzekeraar AWP P&C S.A., rue Dora Maar 7 in 93400 Saint-Ouen, RCS Bobigny 519 490 080. 

De producten van Allianz Assistance zijn onderworpen aan het Belgische recht. De verzekerde personen moeten in België of Luxemburg gedomicilieerd zijn en er hun hoofdverblijfplaats hebben.

Klachten

Hebt u een klacht? Neem dan contact op met Allianz Assistance, dienst Kwaliteit, via quality.be@allianz.com. Bent u niet tevreden over onze reactie op uw klacht? Neem dan contact op met de Ombudsman van de Verzekeringen, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel, via https://consumentenombudsdienst.be/nl of info@ombudsman.as

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.