24h Medische Assistentie
Nederlands

REISBIJSTAND
zonder zorgen op vakantie,
alleen of met de hele familie

Vanaf 25 EUR

  Op zoek naar reisbijstand in België? Regel het snel online!

Of u naar het verre buitenland trekt of vakantie in eigen land neemt, met de reisbijstand van Allianz Global Assistance kan u op beide oren slapen. U sluit deze verzekering online af en u bent meteen verzekerd van bijstand bij reispech in België en Europa of de hele wereld.


Reisbijstand: bescherming in België en het buitenland

Tegenslag op reis kan u helaas overal overkomen. Aan een exotisch strand, tijdens een trektocht in de bergen, in een Europese cultuurstad, maar ook al bij het vertrek of de terugkeer naar België. Gelukkig bent u met de reisbijstandsverzekering van Allianz Global Assistance voorbereid tegen alle mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Voor een bedrag vanaf € 14 geniet u van:

  • Een dekking van alle medische kosten tot € 75 000
  • Reisbijstand in Europa of wereldwijd en dit dag en nacht, alle dagen van de week
  • Dekking van alle kosten bij opsporings- en reddingsoperaties
  • Onbeperkte repatriëring
  • Een wereldwijd netwerk van medische teams
  • ...

Makkelijk online af te sluiten

Heeft u geen zin om voor de kosten op te draaien indien uw reis door onvoorziene omstandigheden volledig in het water zou vallen? Neem dan een annulatieverzekering of multirisicoverzekering. Zo bent u ook gedekt als uw reis helemaal niet zou doorgaan.

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten is trouwens erg envoudig. Dit kan online, in enkele klikken. Of u nu alleen reist, met vrienden, met uw partner of in gezinsverband: Allianz Global Assistance heeft de juiste oplossing voor u. Dankzij onze reisbijstand kan u met een gerust hart op reis vertrekken en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij vakantie!

Reistips en inspiratie

Zin om België even te verlaten? Bent u uw volgende vakantie al aan het plannen? Doe dan zeker uw voordeel met onze blog met reistips voor elk type reiziger:

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.