24h Medische Assistentie
Nederlands

Contacteer ons

Algemene vragen

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren, bereikbaar van maandag tot vrijdag, 08u30 tot 17u.

Telefoon: +32 (0)2 290 64 68
Email: tcc@allianz-global-assistance.be

Dit is het juiste nummer voor onze Welcome Desk. In onze confirmatiemail wordt momenteel 2 keer het nummer voor assistance vermeld. We passen dit zo snel mogelijk aan.

Dringende bijstand nodig?

Neem meteen contact op met onze alarmcentrale, beschikbaar 24/24u, 7/7d, 365 dagen per jaar:

Telefoon: +32 (0)2 529 76 70 
Email: assistance@allianz-global-assistance.be

Een schadegeval indienen

Om een schadegeval in te dienen kan u gebruik maken van de schadeformulieren op deze website. u kunt deze mailen naar  tcc@allianz-global-assistance.be of opsturen per post naar dit adres:

AWP P&C S.A. - Belgian Branch
Zwaluwenstraat 2
1000 Brussel

Opgelet: 

De terugbetaling van dossiers die beginnen met de codes MC, MCI, PC, PCI en MMI zal langer duren dan de 2 weken vermeld in onze brief omwille van technische problemen.

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.