Expert in reisverzekering en reisbijstandsverzekering

Allianz Global Assistance - jaarlijkse-reisverzekering_300x200 

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,26 EUR pd

Allianz Global Assistance - tijdelijke-reisverzekering_300x200 

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.

Vanaf 14 EUR

Allianz Global Assistance - zakenreisverzekering_300x200 

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 14 EUR

Allianz Global Assistance - accident_280x130 

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze tijdelijke en jaarlijkse reisverzekeringen tot schadeformulieren in pdf, vindt u hier.

Allianz Global Assistance - travel_advice_300x200 

Wij staan u met raad en daad bij, voor, tijdens en na uw reis. Hier vindt u de FAQ, het woordenboek en enkele getuigenissen terug.

Allianz Global Assistance - reistips_Allianz_Global_Assistance 

Wilt u na het afsluiten van uw reisverzekering nog beter voorbereid op reis vertrekken? Dan zijn onze reistips onmisbaar! 

Bezoek onze blog!

Neem zeker een kijkje op onze blog voor handige reistips en informatie over de juiste afmetingen van je handbagage, het verschil in dekkingen en zoveel meer.

Waarom kiezen voor Allianz Global Assistance?

De wereldwijde nr. 1 in reisverzekering en reisbijstand

Meer dan 250 miljoen mensen doen een beroep op onze diensten. Met 1 interventie om de 2 seconden is Allianz Global Assistance wereldleider in reisverzekeringen en bijstandverlening. Wanneer u met Allianz Global Assistance reist, kan u een beroep doen op een uitgebreid netwerk van meer dan 400 000 dienstverleners.  Reis de wereld rond, vrij van zorgen, we stellen alles in het werk om u te beschermen, zowel voor als tijdens uw reis. 

Mensen helpen, altijd, overal ter wereld: dat is wat wij doen!

Op zoek naar onze Franstalige website? Klik hier.

Bij ons krijgt u:

      • Voor, tijdens en zelfs na uw reis de ondersteuning die u nodig heeft
      • Wereldwijde assistentie 24/7
      • Snelle en efficiënte afhandeling van schades

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Global Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.