Expert in reisverzekering en reisbijstandsverzekering

Allianz Global Assistance - multirisicoverzekering_Allianz_Global_Assistance 

De meest uitgebreide bescherming, voor, tijdens en zelfs na uw reis. Dit product is een combinatie van een reisbijstandsverzekering en een annulatieverzekering.

Vanaf 20 EUR

Allianz Global Assistance - reisbijstandsverzekering_Allianz_Global_Assistance 

Hoge dekkingen, geen franchise en tussenkomst in medische kosten: onze reisbijstandsverzekering zorgt ervoor dat u gerust op reis kan vertrekken en optimaal kan genieten.

Vanaf 14 EUR

Allianz Global Assistance - annulatieverzekering_Allianz_Global_Assistance 

U kijkt uit naar uw reis, maar mocht er voor uw reis toch iets onverwachts gebeuren, met u of uw familie, wil u ook optimaal verzekerd zijn. Onbezorgd aftellen begint hier!

Vanaf 25 EUR

Allianz Global Assistance - zakenreis_Allianz_Global_Assistance 

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, onze reisverzekering voor zakenreizen is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 14 EUR

Allianz Global Assistance - hulp_en_advies_Allianz_Global_Assistance 

Wij staan u met raad en daad bij; voor, tijdens en na uw reis. Veelgestelde vragen, het woordenboek en zelfs enkele verhalen van onze klanten: u vindt het hier allemaal terug.

Allianz Global Assistance - reistips_Allianz_Global_Assistance 

Wilt u goed voorbereid op reis vertrekken? Dan zijn onze reistips onmisbaar! En om nooit meer iets te vergeten op reis is er onze vakantiechecklist.

Bezoek onze blog!

Neem zeker een kijkje op onze blog voor handige reistips en informatie over de juiste afmetingen van je handbagage, het verschil in dekkingen en zoveel meer.

Waarom kiezen voor Allianz Global Assistance?

De wereldwijde nr. 1 in reisverzekering en reisbijstand

Meer dan 250 miljoen mensen doen een beroep op onze diensten. Met 1 interventie om de 2 seconden is Allianz Global Assistance wereldleider in reisverzekeringen en bijstandverlening. Wanneer u met Allianz Global Assistance reist, kan u een beroep doen op een uitgebreid netwerk van meer dan 400 000 dienstverleners.  Reis de wereld rond, vrij van zorgen, we stellen alles in het werk om u te beschermen, zowel voor als tijdens uw reis. 

Mensen helpen, altijd, overal ter wereld: dat is wat wij doen!

Op zoek naar onze Franstalige website? Klik hier.

Bij ons krijgt u:

      • Voor, tijdens en zelfs na uw reis de ondersteuning die u nodig heeft
      • Wereldwijde assistentie 24/7
      • Snelle en efficiënte afhandeling van schades

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Global Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.