Vanaf 25 EUR
  
BEREKEN PREMIE

Reisverzekering Cuba

Heeft u een reis naar het prachtige Cuba gepland? Dan wilt u vast weten welke papieren u daarvoor in orde moet brengen. Een reisverzekering is alvast onmisbaar. En voor landen zoals Cuba ook verplicht. Lees hier meer!
Eerst het belangrijkste: een reisverzekering afsluiten is niet altijd verplicht, maar voor reizen naar bepaalde landen is het dat wél en Cuba is er daar een van. Wanneer u naar Cuba reist, kan u niet om een reisverzekering heen. Zonder reisverzekering kan u namelijk geen visum verkrijgen. Hetzelfde geldt overigens voor Rusland, China en Algerije.
Als u naar Cuba wil reizen, heeft u een reisverzekeringsattest nodig van een gemachtigd verzekeringsmakelaar. Daarvoor zit u goed bij Allianz Assistance! Bij veel aanbieders van reisverzekeringen moet u na het afsluiten van uw polis specifiek vragen om een certificaat, wij sturen dit echter mee in de bevestigingsmail, samen met uw polis en de algemene voorwaarden. Bovendien heeft u de keuze uit meerdere reisverzekeringen, die u op verschillende manieren beschermen voor onverwachte medische kosten tijdens uw reis. Vergeet echter niet uw reisverzekering ruim op voorhand af te sluiten!
Of het nu voor Cuba is of eender welk ander land: een reisverzekering nemen is altijd een aanrader. Want ook op reis kan u ziek worden, betrokken raken in een ongeval of in een andere onvoorziene situatie terechtkomen … Geen aangename situatie en het kan uw welverdiende vakantie helemaal verzieken of op zijn minst in de war sturen. Op die momenten zorgt een reisverzekering voor gemoedsrust: geen zorgen, alles wordt voor u geregeld!
  • Medische bijstand 24/24u
  • Onbeperkte repatriëring
  • Wereldwijde dekking van medische kosten tot € 75.000 en zelfs onbeperkt bij de formule Multirisico.
  • Betrouwbaar internationaal netwerk van medische teams

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons