Reisverzekering Cuba

Heeft u een reis naar het prachtige Cuba gepland? Dan wilt u vast weten welke papieren u daarvoor in orde moet brengen. Een reisverzekering is alvast onmisbaar. En voor landen zoals Cuba ook verplicht. Lees hier meer!

Verzekeringsattest

Eerst het belangrijkste: een reisverzekering afsluiten is niet altijd verplicht, maar voor reizen naar bepaalde landen is het dat wél en Cuba is er daar een van. Wanneer u naar Cuba reist, kunt u niet om een reisverzekering heen. Zonder reisverzekering kunt u namelijk geen visum verkrijgen. Hetzelfde geldt overigens voor Rusland, China en Algerije.
Of het nu voor Cuba is of eender welk ander land: een reisverzekering nemen is altijd een aanrader. Want ook op reis kunt u ziek worden, betrokken raken in een ongeval of in een andere onvoorziene situatie terechtkomen … Geen aangename situatie en het kan uw welverdiende vakantie helemaal verzieken of op zijn minst in de war sturen. Op die momenten zorgt een reisverzekering voor gemoedsrust: geen zorgen, alles wordt voor u geregeld!
  • Medische bijstand 24/24u
  • Repatriëring
  • Wereldwijde dekking van medische kosten
  • Betrouwbaar internationaal netwerk van medische teams

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.