zonder zorgen op vakantie, alleen of met de hele familie
  

Op zoek naar reisbijstand in België? Regel het snel online!

Of u naar het verre buitenland trekt of vakantie in eigen land neemt, met Allianz Assistance kunt u op beide oren slapen. U sluit deze verzekering online af en u bent meteen verzekerd van bijstand bij reispech in België en Europa of de hele wereld.
Tegenslag op reis kan u helaas overal overkomen. Aan een exotisch strand, tijdens een trektocht in de bergen, in een Europese cultuurstad, maar ook al bij het vertrek of de terugkeer naar België. Gelukkig bent u met de Travel Selection verzekering van Allianz Assistance voorbereid tegen mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.
  • Een dekking van medische kosten
  • Reisbijstand in Europa of wereldwijd en dit dag en nacht, alle dagen van de week
  • Repatriëring
  • Een wereldwijd netwerk van medische teams

Hebt u geen zin om voor de kosten op te draaien indien uw reis door onvoorziene omstandigheden volledig in het water zou vallen? Neem dan een annulatieverzekering. Zo bent u ook gedekt als uw reis helemaal niet zou doorgaan.

Een reisverzekering van Allianz Assistance afsluiten is trouwens erg envoudig. Dit kan online, in enkele klikken. Of u nu alleen reist, met vrienden, met uw partner of in gezinsverband: bij Allianz Assistance is er een juiste oplossing voor u. Dankzij onze reisbijstand kunt u met een gerust hart op reis vertrekken en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij vakantie!

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.