zonder zorgen op vakantie, alleen of met de hele familie
  
BEREKEN PREMIE

Op zoek naar reisbijstand in België? Regel het snel online!

Of u naar het verre buitenland trekt of vakantie in eigen land neemt, met de reisbijstand van Allianz Assistance kan u op beide oren slapen. U sluit deze verzekering online af en u bent meteen verzekerd van bijstand bij reispech in België en Europa of de hele wereld.
Tegenslag op reis kan u helaas overal overkomen. Aan een exotisch strand, tijdens een trektocht in de bergen, in een Europese cultuurstad, maar ook al bij het vertrek of de terugkeer naar België. Gelukkig bent u met de reisbijstandsverzekering van Allianz Assistance voorbereid tegen alle mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.
Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.
Bereken premie
U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
Bereken premie
Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreis-verzekering is precies wat u nodig heeft.
Bereken premie
  • Een dekking van alle medische kosten tot € 75 000
  • Reisbijstand in Europa of wereldwijd en dit dag en nacht, alle dagen van de week
  • Dekking van alle kosten bij opsporings- en reddingsoperaties
  • Onbeperkte repatriëring
  • Een wereldwijd netwerk van medische teams

Heeft u geen zin om voor de kosten op te draaien indien uw reis door onvoorziene omstandigheden volledig in het water zou vallen? Neem dan een annulatieverzekering of multirisicoverzekering. Zo bent u ook gedekt als uw reis helemaal niet zou doorgaan.

Een reisverzekering van Allianz Assistance afsluiten is trouwens erg envoudig. Dit kan online, in enkele klikken. Of u nu alleen reist, met vrienden, met uw partner of in gezinsverband: Allianz Assistance heeft de juiste oplossing voor u. Dankzij onze reisbijstand kan u met een gerust hart op reis vertrekken en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij vakantie!

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons