Allianz Assistance heeft de juiste oplossing voor u.
  

Reisverzekering

Het maakt niet uit hoe vaak, hoe lang of wanneer u reist: Allianz Assistance heeft de juiste oplossing voor u. Alleen, als koppel, samen met vrienden of met familie op reis gaan zonder zorgen: dat is pas de ideale vakantie! En zelfs voor uw skivakantie kan u gerust zijn met een reisverzekering van Allianz Assistance.

Een reisverzekering is niet verplicht, behalve wanneer u reist naar landen zoals Cuba, Rusland, China en Algerije, maar wel sterk aan te raden. Onverwachte gebeurtenissen kunnen uw welverdiende reis namelijk flink in de war sturen of zelfs helemaal om zeep helpen. Voor Cuba en Rusland zal u bijvoorbeeld ook geen geldig visum ontvangen wanneer u geen reisverzekering hebt afgesloten. Onze algemene voorwaarden en privacyverklaring vindt u hier.

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende tijdelijke en jaarlijkse producten.

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.
Bereken premie
U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
Bereken premie
U kijkt uit naar uw reis, maar mocht er voor uw reis toch iets onverwachts gebeuren, met u of uw familie, wil u ook optimaal verzekerd zijn.
 
Bereken premie
  • Indien u meer dan 2 keer per jaar op reis gaat of een voordelige gezinspolis wil, kiest u best voor Classic Service. Dit is onze doorlopende reisverzekering.
  • Wilt u enkel gedekt zijn in het geval dat uw reis niet kan doorgaan, door ziekte of een ongeval?
    Dan kan u kiezen voor een Cancellation Only annulatieverzekering waarmee u zich kunt indekken tegen de financiële gevolgen van het annuleren van uw reis omwille van een overlijden of ziekte.
  • Wenst u alleen medische bijstand en de dekking van medische kosten op reis?
    Ga dan voor de formule Travel Selection of Assistance Only, waarmee u met een gerust gemoed kunt genieten van uw vakantie, zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele medische complicaties.
  • En voor volledige gemoedsrust op reis is onze populaire Exclusive Selection Europe verzekering een echte aanrader: een combinatie van reisbijstandsverzekering met annulatieverzekering, die naast de hogere dekkingen ook een bagageverzekering bevat. Op die manier hoeft u zich zowel vóór, tijdens als na uw reis geen zorgen te maken en kan u ten volle genieten van die welverdiende vakantie aan het strand, in de bergen, op rondreis, alleen of met het hele gezin!

Deze reisverzekeringen kan u makkelijk afsluiten. Of u nu alleen reist, met vrienden, met uw partner of in gezinsverband: Allianz Assistance heeft de juiste oplossing voor u. Dankzij onze formules vertrekt u met een gerust hart op reis en dat is uiteindelijk waar vakantie allemaal om draait.

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Veelgestelde vragen

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Documenten

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kan u altijd onze Welcome Desk contacteren.

Contacteer ons