Jaarlijkse reisverzekering

   24u/24 Pechhulp

✔   Scherpe prijs

   Inclusief vervangwagen

✔   Herstelling ter plekke

✔   Dekking in Europa

✘   Bestaande schadegevallen en opzet

   Voertuigen van meer dan 3.5Ton


Vanaf 

€ 129,95 per jaar

Pechverhelping
België + EU Compleet

Altijd zorgeloos met de auto vertrekken in de wetenschap dat uw pechbijstand 24u/24 voor u klaarstaat? Dat kan en het hoeft helemaal niet duur te zijn. U kunt rekenen op een snelle pechverhelping, vanaf uw voordeur tot aan uw bestemming. En tegen een aantrekkelijke prijs. Hoe we dat doen? Door onze efficiënte manier van werken.
Pechbijstand in heel België en Europa

Ons netwerk van monteurs en depannagewagens is verspreid over heel België en Europa. Concreet betekent dat laatste: het Europese continent (met uitzondering van het G.O.S. en Albanië), de eilanden in de Middellandse Zee, het Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittanië en Noord-Ierland) en Ierland.

Staat u met autopech langs de kant van de weg in de Vlaamse Ardennen, de Franse Alpen, Keulen of Milaan? Onze pechverhelping is altijd nabij en onze professionals rukken meteen uit om u zo snel mogelijk te helpen.

Onderweg zonder zorgen

Geen enkele pechsituatie is ons vreemd. Sputtert de motor van uw wagen tegen of doet de batterij het niet? Onze monteurs komen het euvel verhelpen. Bent u betrokken bij een ongeval of is uw wagen aan vandalisme ten prooi gevallen? Onze diensten schieten u te hulp vanaf het moment dat uw wagen geïmmobiliseerd is. Alweer een zorg minder.

Internationaal netwerk

Wij doen een beroep op het uitgebreide netwerk van hulpverleners en pechverhelpingsdiensten van Allianz Assistance, de wereldwijde marktleider in reisverzekeringen en reisbijstand.

Dat stelt onze operatoren in de alarmcentrale in staat om snel en efficiënt de deskundige hulp in te schakelen die voor uw specifieke noodsituatie vereist is. U moet enkel het centrale telefoonnummer bellen +32 2 773 62 61. Onze hulpverleners doen de rest.

Vervangwagen

Kiest u voor het volledige pakket pechverhelping in België en Europa, dan is er een vervangwagen voorzien gedurende 5 dagen. Ook als er geen vervangwagen beschikbaar is, voorzien wij repatriatie van de inzittenden. In beide gevallen hoeft u zich geen zorgen te maken: wij regelen, betalen en organiseren het nodige.

Berekening zonder extra kosten

Ons systeem gebruikt de datum van de eerste inschrijving om de leeftijd van uw voertuig te berekenen. We rekenen voor dit product geen poliskosten, wijzigingskosten of andere kosten aan. Een polis biedt dekking voor één voertuig; dat kan een auto of een motor zijn. Het voertuig moet een Belgisch kenteken hebben en het gewicht van de auto mag niet meer dan 3500 kg bedragen. De exacte  prijs voor uw pechverhelpingspakket van Allianz Assistance is afhankelijk van de leeftijd van het voertuig: jonger dan 6 jaar, tussen 6 en 10 jaar, of ouder dan 10 jaar.

Vanaf uw voordeur tot uw bestemming

Ook als u in uw eigen straat al in panne staat met uw auto haasten onze monteurs en depannagewagens zich ter plaatse. Want met elk van onze pechverhelpingspakketten – België Basis, België Compleet en België + EU – bent u vanaf uw voordeur tot op uw bestemming verzekerd van pechbijstand. Ook als uw auto ’s ochtends niet start – bijvoorbeeld wegens vorst of een platte batterij – kunt u dus met een gerust hart onze diensten contacteren. 

24/24 Bereikbaar

Onze diensten zijn verspreid over heel België en Europa. Ze zijn ook de klok rond bereikbaar. Zo is er altijd snel hulp ter plaatse. Wanneer u het centrale alarmnummer belt +32 2 773 62 61, komt u bij een van onze operatoren terecht. Hij of zij staat u te woord en doet meteen het nodige: uw coördinaten noteren en een monteur en/of een depannagewagen ter plaatse sturen. We streven ernaar om u – voor zover de situatie dat toelaat – binnen het uur opnieuw op weg te helpen.

Scherpe prijs

We sturen onze monteurs en depannagewagens pas uit wanneer u ze nodig hebt, in plaats van ze te laten wachten tot u pech krijgt. Zo houden we onze prijzen erg voordelig en spelen we telkens kort en efficiënt op de bal.

Geen onnodige kosten

Onze pechbijstand sluit u eenvoudig en snel online af. Dat betekent dat we geen tussenpersonen nodig hebben en dat u niet bij een verzekeringsagent hoeft langs te gaan om uw pechbijstandsverzekering bij Allianz Assistance af te sluiten. Voor ons alweer een manier om onnodige kosten uit te sluiten, voor u een makkelijke en snelle manier om de praktische kant van uw pechbijstand vanuit uw luie zetel in orde te brengen.

Aantrekkelijke voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Nog meer voordelen van onze pechverhelping in België en Europa? Als u kiest voor dit pakket, is er een vervangwagen inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer uw wagen het laat afweten, want wij zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt wordt afgehandeld én dat u weer thuis of op uw bestemming raakt. Vervangwagen regelen of repatriatie organiseren? Dat doen wij voor u.

 

Scroll horizontaal om meer te zien

Al vanaf € 59,95 per jaar
Al vanaf € 99,95 per jaar
Al vanaf € 129,95 per jaar
Looptijd: 1 jaar
Geen poliskosten
Pechverhelping woonplaats
Pechverhelping België
Vervangwagen
Pechverhelping Europa

Belangrijke informatie over de aangeboden verzekeringen

De (schade)verzekeringsproducten zijn onderschreven door AWP P&C S.A. – Belgian branch (handelend onder de naam Allianz Assistance), Koning Albert II-laan in 1000 Brussel, toegelaten onder het codenummer 2769 – ondernemingsnummer: 0837.437.919, btw: BE 0837.437.919, rekeningnummer: BE32 7310 2283 6502, BIC: KREDBEBB. AWP P&C S.A. - Belgian Branch is het Belgische bijhuis van de Franse verzekeraar AWP P&C S.A., rue Dora Maar 7 in 93400 Saint-Ouen, RCS Bobigny 519 490 080. 

De producten van Allianz Assistance zijn onderworpen aan het Belgische recht. De verzekerde personen moeten in België of Luxemburg gedomicilieerd zijn en er hun hoofdverblijfplaats hebben.

Klachten

Hebt u een klacht? Neem dan contact op met Allianz Assistance, dienst Kwaliteit, via quality.be@allianz.com. Bent u niet tevreden over onze reactie op uw klacht? Neem dan contact op met de Ombudsman van de Verzekeringen, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel, via https://consumentenombudsdienst.be/nl of info@ombudsman.as

Bekijk het Informatiedocument over het verzekeringsproduct en de Voorwaarden:

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.