Wereldwijze diefstal- en schadedekking

    De eerste 3 jaar geen afschrijving op de waarde van de fiets

    Pechhulp en schade aan uw fiets 

    Niet voor speedpedelecs

    Niet voor fietsen ouder dan drie jaar 

    Niet voor fietswedstrijden en -trainingen

Vanaf 55 EUR per jaar

Fietsverzekering elektrische fiets 

Elektrische fietsen of e-bikes zijn tegenwoordig erg populair. Logisch, want ze bieden heel wat comfort en zijn ideaal voor verre fietstochten of fietsvakanties. Dit soort fietsen is echter niet goedkoop en dus wil u natuurlijk niet dat er iets met uw e-bike gebeurt. Diefstal, beschadiging of pech onderweg: u mag er niet aan denken!

Maak u geen zorgen, want met de fietsverzekering voor elektrische fietsen van Allianz Assistance kunt u met een gerust gemoed de weg op, zowel in België als in het buitenland.

U hebt de keuze tussen een basisfietsverzekering met dekking ‘Diefstal’ of een uitgebreide fietsverzekering met dekking ‘Diefstal, schade en pechhulp’. Een fietsverzekering voor een e-bike is al mogelijk vanaf 55 euro per jaar.

Hebt u geen elektrische fiets, maar een ‘gewone fiets’ zoals een stadsfiets, koersfiets of mountainbike? Dan kunt u bij Allianz Assistance terecht voor een fietsverzekering ‘gewone fiets’.

Hebt u een speedpedelec? Dan kunt u deze verzekering helaas niet afsluiten.

Scroll horizontaal om meer te zien

Vanaf € 55 per jaar
Vanaf € 75 per jaar
Diefstal verzekerd
Wereldwijd
Wereldwijd
Schade verzekerd
Wereldwijd
Pechhulp
In de Benelux en 30km over de grens
Volledige aankoopwaarde terug
   
   
Poliskosten
Geen
   Geen
Looptijd
1 jaar
1 jaar
Type fiets
Alle type fietsen
(uitgezonderd speedpedelecs)
Alle type fietsen
(uitgezonderd speedpedelecs)

Belangrijke informatie over de aangeboden verzekeringen

De (schade)verzekeringsproducten zijn onderschreven door AWP P&C S.A. – Belgian branch (handelend onder de naam Allianz Assistance), Koning Albert II-laan in 1000 Brussel, toegelaten onder het codenummer 2769 – ondernemingsnummer: 0837.437.919, btw: BE 0837.437.919, rekeningnummer: BE32 7310 2283 6502, BIC: KREDBEBB. AWP P&C S.A. - Belgian Branch is het Belgische bijhuis van de Franse verzekeraar AWP P&C S.A., rue Dora Maar 7 in 93400 Saint-Ouen, RCS Bobigny 519 490 080. 

De producten van Allianz Assistance zijn onderworpen aan het Belgische recht. De verzekerde personen moeten in België of Luxemburg gedomicilieerd zijn en er hun hoofdverblijfplaats hebben.

Klachten

Hebt u een klacht? Neem dan contact op met Allianz Assistance, dienst Kwaliteit, via quality.be@allianz.com. Bent u niet tevreden over onze reactie op uw klacht? Neem dan contact op met de Ombudsman van de Verzekeringen, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel, via https://consumentenombudsdienst.be/nl of info@ombudsman.as

Veelgestelde vragen

Wij voorzien u graag van antwoorden op de meest gestelde vragen over de Allianz Assistance reisverzekeringen.

Voorwaarden

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze reisverzekeringen, tot schadeformulieren, vindt u hier.

Contactgegevens

Indien u vragen hebt in verband met onze producten en diensten of over uw polis kunt u altijd onze Welcome Desk contacteren.