Skireis-verzekering

Reisverzekering

  Op skivakantie? Niet zonder reisverzekering!

Heb jij je Skibewijs al? Weet jij perfect wat de regels zijn op de skipiste? Of heb je voor je vertrekt nog wat opfrissing nodig? Haal dan nu je Skibewijs in slechts 1 minuut! Je kan deze volledig personaliseren en delen met familie en vrienden. Zo ben je goed voorbereid!

Liefhebbers van wintersport trekken jaarlijks naar hun favoriete skioorden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Italië om er hun favoriete sneeuwsport te beoefenen. Slimme ski- en snowboardfanaten nemen daarbij ook hun voorzorgen: zij nemen een reisverzekering, dé garantie op een zorgeloze skivakantie.


Waar op skivakantie gaan?

Het aanbod wintersportreizen is dezer dagen zo groot dat het voor velen moeilijk kiezen is. Welke skigebieden zijn de moeite waard én passen perfect bij de voorwaarden die jij stelt aan een opwindende en vooral zorgeloze skivakantie?

  • Italië heeft alles in huis voor levensgenieters: boek er een skivakantie en ervaar de geneugten van ‘la dolce vita’ tijdens de winter.
  • Fervente skiërs weten natuurlijk dat Oostenrijk het klassieke wintersportland bij uitstek is: gemütlich en veelzijdig!
  • Op zoek naar wat luxe? Dit zijn de meest mondaine skioorden van het moment.

Waarom een reisverzekering nemen voor je skivakantie?

Doorgewinterde skiërs hoeven we wellicht niet te vertellen dat een ongeval op de piste snel gebeurd is. Een reisverzekering nemen voor je skivakantie is daarom altijd een aanrader. Een reisverzekering laat je toe om met een gerust gemoed op skireis te vertrekken, omdat je weet dat eventuele medische kosten in het buitenland of medische repatriëring gedekt worden. 

Lees het verhaal van Marie en ontdek waarom een reisverzekering op skivakantie onmisbaar is!

Allianz Global Assistance - multirisicoverzekering_300x200 

De meest uitgebreide bescherming, voor, tijdens en zelfs na uw reis. Dit product is een combinatie van reisbijstand en annulatie.

Vanaf 20 EUR

Allianz Global Assistance - reisbijstandsverzekering_300x200 

Hoge dekkingen, geen franchise en tussenkomst in medische kosten: onze reisbijstand zorgt ervoor dat u gerust op reis kan vertrekken.

Vanaf 14 EUR

Allianz Global Assistance - annulatieverzekering_300x200 

U kijkt uit naar uw reis, maar mocht er voor uw reis toch iets onverwachts gebeuren, met u of uw familie, wil u ook optimaal verzekerd zijn.

Vanaf 25 EUR

Welke reisverzekering kiezen?

Geen idee welke reisverzekering het meest geschikt is voor jouw skivakantie? Onze multirisicoverzekering is alvast de meest uitgebreide reisverzekering.

Lees hier welke voordelen een reisverzekering bij de grootste reisverzekeraar en bijstandsverlener ter wereld jou zoal oplevert!

Ontdek welke reisverzekering bij jouw skireis past of bereken hieronder meteen jouw prijs!

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.