24h Medische Assistentie
Nederlands

SKIREISVERZEKERING 
Zorgeloos op skivakantie 
met de formule die bij u past.
Vanaf 25 EUR

  Op skivakantie? Niet zonder reisverzekering!

Liefhebbers van wintersport trekken jaarlijks naar hun favoriete skioorden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland of Italië om er hun favoriete sneeuwsport te beoefenen. Slimme ski- en snowboardfanaten nemen daarbij ook hun voorzorgen: zij nemen een reisverzekering, dé garantie op een zorgeloze skivakantie.


Waar op skivakantie gaan?

Het aanbod wintersportreizen is dezer dagen zo groot dat het voor velen moeilijk kiezen is. Welke skigebieden zijn de moeite waard én passen perfect bij de voorwaarden die u stelt aan een opwindende en vooral zorgeloze skivakantie?

Italië heeft alles in huis voor levensgenieters: boek er een skivakantie en ervaar de geneugten van ‘la dolce vita’ tijdens de winter. Fervente skiërs weten natuurlijk dat Oostenrijk het klassieke wintersportland bij uitstek is: gemütlich en veelzijdig! Op zoek naar wat luxe? Dit zijn de meest mondaine skioorden van het moment.

Waarom een reisverzekering nemen voor uw skivakantie?

Doorgewinterde skiërs hoeven we wellicht niet te vertellen dat een ongeval op de piste snel gebeurd is. Een reisverzekering nemen voor uw skivakantie is daarom altijd een aanrader. Een reisverzekering laat u toe om met een gerust gemoed op skireis te vertrekken, omdat u weet dat eventuele medische kosten in het buitenland en medische repatriëring gedekt worden. 

Lees het verhaal van Marie en ontdek waarom een reisverzekering op skivakantie onmisbaar is!

Welke reisverzekering kiezen voor uw skivakantie?

Geen idee welke reisverzekering het meest geschikt is voor uw skivakantie? Onze tijdelijke multirisicoverzekering is alvast de meest uitgebreide reisverzekering. Gaat u meerdere keren per jaar op reis of met het hele gezin? Dan is onze jaarlijkse reisverzekering het meest geschikt. Lees hier welke voordelen een reisverzekering bij de grootste reisverzekeraar en bijstandsverlener ter wereld u oplevert. 

Ontdek welke reisverzekering bij uw skireis past of bereken hieronder meteen de premie!

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.