24h Medische Assistentie
Nederlands

REISVERZEKERING RUSLAND

Vanaf 25 EUR

  Reisverzekering Rusland: makkelijk af te sluiten!

Heeft u een reis naar het machtige Rusland gepland? Daar komt ook wat papierwerk aan te pas. U heeft een visum nodig, maar dat is niet alles: ook een reisverzekering is verplicht wanneer u naar Rusland reist.


Naar Rusland? Sluit een reisverzekering af

Een reisverzekering afsluiten is niet voor alle landen verplicht, maar voor landen zoals Rusland, Cuba, China en Algerije wél. Zonder reisverzekering ontvangt u namelijk ook dat broodnodige visum niet. Maar geen nood, een reisverzekering afsluiten doet u bij Allianz Global Assistance makkelijk en snel.

Welke reisverzekering afsluiten voor Rusland?

Voor u het Rode Plein in Moskou of de Hermitage in Sint-Petersburg kunt gaan bewonderen, doet u er dus goed aan om eerst uw papierwerk in orde te brengen. Te beginnen met de reisverzekering die medische kosten dekt! Deze brengt u best zo snel mogelijk na de boeking van uw reis in orde. Voor Rusland heeft u een reisverzekeringsattest nodig van een gemachtigd verzekeringsmakelaar, zoals Allianz Global Assistance. Maak u keuze uit onze reisverzekeringen hieronder, die u op verschillende manieren beschermen voor onverwachte medische kosten tijdens uw reis. Welke past het best bij uw plannen?

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Een reisverzekering: altijd een goed idee

We wensen het niemand toe, maar op reis kan er altijd iets onverwachts voorvallen: ziekte, een ongeval, bagageproblemen, … Op die momenten is gemoedsrust veel waard en die krijgt u wanneer u een reisverzekering heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken: alles wordt voor u geregeld! Een reisverzekering is met andere woorden niet alleen voor Rusland een aanrader, u haalt er bij elke reis voordeel uit, in binnenland en buitenland. En afhankelijk van welke formule het best bij u past, beschermt een reisverzekering niet alleen uzelf, maar ook uw bagage en zelfs uw huis!

Voordelen van een reisverzekering bij Allianz Global Assistance

  • Betrouwbaar internationaal netwerk van medische teams

  • Onbeperkte repatriëring

  • Medische bijstand 24/24u

  • Wereldwijde dekking van medische kosten 

Ontdek hier welke reisverzekering bij uw Rusland-reis past of bereken hieronder meteen uw premie!

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.