24h Medische Assistentie
Nederlands

  Reisverzekering Rusland: makkelijk af te sluiten!

Een reis naar het machtige Rusland gepland? Daar komt ook wat papierwerk aan te pas. Je hebt een visum nodig, maar dat is niet alles. Ook een reisverzekering is verplicht wanneer je naar Rusland reist.


Naar Rusland? Sluit een reisverzekering af

Een reisverzekering afsluiten is niet voor alle landen verplicht, maar voor Rusland wél. Zonder reisverzekering krijg je namelijk ook dat broodnodige visum niet. Maar geen nood, een reisverzekering afsluiten doe je makkelijk en snel online.

Welke reisverzekering afsluiten voor Rusland?

Voor je het Rode Plein in Moskou of de Hermitage in Sint-Petersburg kunt gaan bewonderen, doe je er dus goed aan om eerst je papierwerk in orde te brengen. Te beginnen met de reisverzekering, deze moet je zo snel mogelijk na de boeking van je reis in orde brengen. Voor Rusland heb je een reisverzekeringsattest nodig van een gemachtigd verzekeringsmakelaar, zoals Allianz Global Assistance. Maak je keuze uit onze reisverzekeringen hieronder, die je op allerlei manieren beschermen voor onverwachte medische kosten tijdens je reis. Welke past het beste bij jouw Rusland-plannen?

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,26 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 14 EUR

Of u nu rijdt met een stadsfiets, koersfiets of elektrische fiets, ga goed verzekerd de baan op! U kan kiezen uit een basisdekking met enkel diefstal of een uitgebreide dekking met diefstal, schade en pechhulp.

Vanaf 28,20 EUR per jaar

Een reisverzekering: altijd een goed idee

We wensen het niemand toe, maar op reis kan er altijd iets onverwachts voorvallen: ziekte, een ongeval, bagageproblemen, … Op die momenten is gemoedsrust veel waard en die krijg je wanneer je een reisverzekering hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken: alles wordt voor jou geregeld! Een reisverzekering is met andere woorden niet alleen voor Rusland een aanrader, je haalt er bij elke reis voordeel uit, in binnenland en buitenland. En afhankelijk van welke formule het best bij je past, beschermt een reisverzekering niet alleen jezelf, maar ook je bagage en zelfs je huis!

Voordelen van een reisverzekering voor Rusland (of eender welk ander land):

  • Betrouwbaar internationaal netwerk van medische teams

  • Onbeperkte repatriëring

  • Medische bijstand 24/24u

  • Wereldwijde dekking van medische kosten 

Ontdek hier welke reisverzekering bij jouw Rusland-reis past of bereken hieronder meteen jouw prijs!

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.