24h Medische Assistentie
Nederlands

REISVERZEKERING CUBA

Vanaf 25 EUR

  Reisverzekering Cuba: dit moet u weten

Heeft u een reis naar het prachtige Cuba gepland? Dan wilt u vast weten welke papieren u daarvoor in orde moet brengen. Een reisverzekering is alvast onmisbaar. En voor landen zoals Cuba ook verplicht. Lees hier meer!


Reisverzekering Cuba verplicht?

Eerst het belangrijkste: een reisverzekering afsluiten is niet altijd verplicht, maar voor reizen naar bepaalde landen is het dat wél en Cuba is er daar een van. Wanneer u naar Cuba reist, kan u niet om een reisverzekering heen. Zonder reisverzekering kan u namelijk geen visum verkrijgen. Hetzelfde geldt overigens voor Rusland, China en Algerije.

Welke reisverzekering afsluiten voor Cuba?

Als u naar Cuba wil reizen, heeft u een reisverzekeringsattest nodig van een gemachtigd verzekeringsmakelaar. Daarvoor zit u goed bij Allianz Global Assistance! Bij veel aanbieders van reisverzekeringen moet u na het afsluiten van uw polis specifiek vragen om een certificaat, wij sturen dit echter mee in de bevestigingsmail, samen met uw polis en de algemene voorwaarden. Bovendien heeft u de keuze uit meerdere reisverzekeringen, die u op verschillende manieren beschermen voor onverwachte medische kosten tijdens uw reis. Vergeet echter niet uw reisverzekering ruim op voorhand af te sluiten!

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Waarom een reisverzekering nemen voor Cuba?

Of het nu voor Cuba is of eender welk ander land: een reisverzekering nemen is altijd een aanrader. Want ook op reis kan u ziek worden, betrokken raken in een ongeval of in een andere onvoorziene situatie terechtkomen … Geen aangename situatie en het kan uw welverdiende vakantie helemaal verzieken of op zijn minst in de war sturen. Op die momenten zorgt een reisverzekering voor gemoedsrust: geen zorgen, alles wordt voor u geregeld!

Voordelen van een reisverzekering bij Allianz Global Assistance:

  • Medische bijstand 24/24u
  • Onbeperkte repatriëring
  • Wereldwijde dekking van medische kosten tot € 75.000 en zelfs onbeperkt bij de formule Multirisico.
  • Betrouwbaar internationaal netwerk van medische teams

Ontdek hier welke reisverzekering bij uw Cuba-reis past of bereken hieronder meteen uw premie!

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.