24h Medische Assistentie
Nederlands

Vergelijk uw reisverzekering

Vanaf 25 EUR per reis of 95 EUR per jaar

  Reisbijstand vergelijken? De beste reisverzekering ontdekt u hier!

Zorgeloos op reis gaan ... Daar wilt u wel voor betalen, maar toch liefst niet te veel? Gelukkig zijn er onze diverse formules tijdelijke en jaarlijkse reisbijstand voor ieder reizigerstype – van globetrotter tot fietsliefhebber.

Alleen of met het gezin op vakantie? Of gaat u vaak op zakenreis? Zelfs voor uw fietsvakantie in België en in het buitenland hebben we de gepaste verzekering.

Reisbijstand vergelijken begint bij de topdeals van Allianz Global Assistance, wereldleider in reisverzekeringen en pechverhelping.

Ontdek hier welke reisverzekering het best aansluit bij uw wensen.


Reisbijstand: welke kosten zijn gedekt?

Ziek worden of betrokken raken in een ongeval tijdens die reis waar u het hele jaar naar hebt uitgekeken: we wensen het niemand toe. En als het toch gebeurt, bent u maar beter op alles voorbereid. Met onze reisbijstand vanaf € 25 per reis kan u onder andere rekenen op:

  • Dekking van medische kosten tot € 75.000 en zelfs onbepert bij de formule Multirisico
  • Wereldwijde reisbijstand
  • 24/24, 7 dagen op 7
  • Onbeperkte repatriëring
  • Een internationaal netwerk van medische teams

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Een annulatieverzekering nodig?

Ook vóór u op reis vertrekt, kunnen onvoorziene omstandigheden – zoals ziekte of erger nog, een overlijden – roet in het eten gooien. Een annulatieverzekering is daarom geen overbodige luxe. Sluit ze af bij Allianz Global Assistance en uw annuleringskosten worden vergoed tot 10.000 euro per persoon.

Nóg meer gemoedsrust tijdens uw reis dankzij de multirisicoverzekering

Wilt u op beide oren kunnen slapen voor én tijdens uw reis? Ga dan voor de multirisicoverzekering: reisbijstand en annulatieverzekering in één en dat vanaf 25 euro. 

Liever voor het hele jaar verzekerd?

Indien u wil genieten van een heel jaar bescherming op reis, in het buitenland en in België, is er de doorlopende reisverzekering Classic Protection. Deze reisverzekering kan u bij ons afsluiten voor 95 EUR/jaar voor u alleen of voor 130 EUR/jaar voor u en uw hele gezin.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.