24h Medische Assistentie
Nederlands

Reisbijstand: 
Zonder zorgen op vakantie,
alleen of met de hele familie.

Vanaf 14 EUR

  Vakantie in het vooruitzicht? Regel nu online je reisbijstand!

Zonder zorgen op vakantie vertrekken, dat willen we toch allemaal?

Met de reisbijstand van Allianz Global Assistance kan je op je beide oren slapen. Want stel dat je pech zou hebben tijdens je vakantie – ziekte of een ongeval bijvoorbeeld – dan ben je dankzij onze reisbijstand in goede handen.


Reisbijstand: een volledige bescherming tijdens je vakantie

Je kijkt ongetwijfeld al een hele tijd uit naar je vakantie. Het is logisch dat je daarbij meer nadenkt over wat je wil gaan doen dan over een mogelijke tegenslag. Toch ben je maar beter op alles voorbereid, ook op de meest onvoorziene gebeurtenissen. Een verzekering voor reisbijstand is dan absoluut een must!

Reisbijstand van Allianz Global Assistance, de wereldleider in reisverzekeringen en pechverhelping, is al mogelijk vanaf € 14.

Voor dat bedrag profiteer je van:

  • een dekking van alle medische kosten tot € 75.000

  • wereldwijde reisbijstand, 24/24 en 7 dagen op 7

  • onbeperkte repatriëring

  • dekking van opsporings- en reddingskosten

  • een wereldwijd netwerk van medische teams

  • ...

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,26 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 14 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 14 EUR

Voor elk type reiziger

Of je nu houdt van avontuurlijke reizen, graag naar verre bestemmingen trekt of meer te vinden bent voor een strandvakantie met je gezin: met een reisverzekering van Allianz Global Assistance zit je altijd goed.

Naar welk werelddeel je ook trekt, je kunt overal rekenen op ons internationale netwerk van hulpverleners. Reis je alleen, met een vriend, partner of in gezinsverband? Dankzij onze reisbijstand, vertrek je onbekommerd op vakantie.

Wil je ook vermijden dat je in de kosten komt omdat je reis door onvoorziene omstandigheden niet kan doorgaan? Kies dan een annulatieverzekering of multirisicoverzekering.

Reistips en inspiratie

Ben je je volgende vakantie aan het plannen, of nog op zoek naar inspiratie? Onze blog biedt reistips voor elk type reiziger:

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.