24h Medische Assistentie
Nederlands

REISBIJSTAND
Snel en eenvoudig afsluiten

Vanaf 25 EUR

  Reisbijstand afsluiten: zorgeloos op reis in enkele klikken

Reisbijstand op elk moment van de dag, in Europa of wereldwijd! De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance krijgen dagelijks het vertrouwen van miljoenen mensen. Wilt u weten waarom? Lees dan verder en ontdek hoe makkelijk u uw reisbijstand kunt afsluiten!

 

Reisbijstand afsluiten: makkelijk en eenvoudig

Uw reisbijstand afsluiten is niet alleen makkelijk, het is ook nog heel eenvoudig:

  • U wint tijd
  • U bent meteen beschermd en kunt gerust op reis vertrekken
  • We staan 24u/24 voor u klaar!

Vergelijk onze reisverzekeringen en bereken meteen uw premie!

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Reisbijstand: altijd en overal geholpen

Als specialist in reisverzekeringen staat zorgzaamheid bij ons voorop. Onze klanten kunnen daarvan getuigen. Dit vertelt Sarah uit Luik:

“Ik brak mijn bekken door een zware val tijdens het skieën in Zwitserland en moest naar het ziekenhuis. Ik belde onmiddellijk naar mijn man. Hij contacteerde Allianz Global Assistance en zij regelden werkelijk alles, zodat ik me daar alvast geen zorgen over hoefde te maken. Ze belden me zelfs elke dag op om zeker te zijn dat ik goed verzorgd werd.”

> Andere klanten aan het woord

Allianz Global Assistance - Sarah

Reisbijstand die bij uw plannen past

Van skiongeval tot tropische ziekte: de lijst met onvoorziene omstandigheden die zich tijdens uw reis kunnen voordoen, is langer dan u denkt. Soms volstaat het EHBO-kistje niet en heeft u professionele hulp nodig. Wil u zorgeloos vertrekken, sluit dan een reisbijstandsverzekering af die perfect past bij uw reisplannen. Wij bieden onder andere:

  • Onbeperkte repatriëring
  • Een internationaal netwerk van medische teams
  • Dekking van medische kosten tot € 75.000 bij de tijdelijke reisbijstand
    en € 250.000 bij jaarformule Classic Protection
  • Wereldwijde reisbijstand, 24/24

Bereken meteen uw premie!

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.