24h Medische Assistentie
Nederlands

REISBIJSTAND
online afsluiten: makkelijk en voordelig

Vanaf 14 EUR

  Reisbijstand online afsluiten: zorgeloos op reis in enkele klikken

Reisbijstand op elk moment van de dag, in Europa of wereldwijd (standaard bij de jaarlijkse reisverzekering)? De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance krijgen dagelijks het vertrouwen van miljoenen mensen. Wilt u weten waarom? Lees dan verder en ontdek hoe makkelijk u uw reisbijstand online kunt afsluiten!

Reisbijstand online afsluiten: makkelijk en voordelig

Uw reisbijstand online afsluiten is niet alleen makkelijk, het is ook nog voordelig:

  • Geen tussenpersoon = minder kosten
  • Online afsluiten en GEEN administratiekosten
  • Duidelijke inschrijvingsprocedure = minder tijdverlies

Vergelijk onze reisverzekeringen en bereken meteen de kosten!

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,26 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 14 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 14 EUR

Reisbijstand: altijd en overal geholpen

Als specialist in reisverzekeringen staat zorgzaamheid bij ons voorop. Onze klanten kunnen daarvan getuigen. Dit vertelt Sarah uit Luik:

“Ik brak mijn bekken door een zware val tijdens het skieën in Zwitserland en moest naar het ziekenhuis. Ik belde onmiddellijk naar mijn man. Hij contacteerde Allianz Global Assistance en zij regelden werkelijk alles, zodat ik me daar alvast geen zorgen over hoefde te maken. Ze belden me zelfs elke dag op om zeker te zijn dat ik goed verzorgd werd.”

> Andere klanten aan het woord

Allianz Global Assistance - Sarah

Reisbijstand die bij uw plannen past

Van skiongeval tot tropische ziekte: de lijst met onvoorziene omstandigheden die zich tijdens uw reis kunnen voordoen, is langer dan u denkt. Soms volstaat het EHBO-kistje niet en heeft u professionele hulp nodig. Wil u zorgeloos vertrekken, sluit dan een reisbijstandsverzekering af die perfect past bij uw reisplannen. Wij bieden onder andere:

  • Onbeperkte repatriëring
  • Een internationaal netwerk van medische teams
  • Dekking van medische kosten tot € 75.000 bij de tijdelijke reisbijstand
    en € 250.000 bij jaarformule Classic Protection
  • Wereldwijde reisbijstand, 24/24
  •  ...

Bereken hier uw premie!

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.