24h Medische Assistentie
Nederlands

REISBIJSTAND
Wat zijn de kosten? 

Vanaf 25 EUR

  Reisbijstand: wat zijn de kosten?

Zorgeloos reizen, daar willen de meeste mensen wel in investeren voor ze op reis vertrekken. Maar het liefst houdt u de kosten voor uw reisbijstand uiteraard beperkt. Wat is inbegrepen in een reisverzekering en wat niet? En welke keuzes maakt u het best wanneer u op autovakantie gaat, op wereldreis of op zakentrip? Een woordje uitleg.


Annulatie + reisbijstand: de kosten op een rijtje

Niet elke formule reisbijstand dekt alle kosten. Zo is een annulatieverzekering bijvoorbeeld niet altijd inbegrepen. Wilt u toch zeker zijn dat de annulatie van uw reis geen onvoorziene kosten met zich meebrengt? Dan heeft u twee opties:

  • Sluit een annulatieverzekering af (vanaf €25).
    De kosten voor annulatie worden gedekt tot € 10.000 per persoon.
  • Neem een multirisicoverzekering (vanaf € 34).
    Die dekt de kosten voor annulatie eveneens tot € 10.000 per persoon en gooit daar nog eens een onbeperkte dekking van medische kosten bovenop – wereldwijd bovendien, samen met Home Assistance en een verzekering voor uw bagage.

Reisbijstandsverzekering dekt medische kosten

Hoeft een annulatieverzekering of een meer uitgebreide reisverzekering niet voor u?
Dan volstaat het om een reisbijstandsverzekering af te sluiten. Dat kan bij Allianz Global Assistance al vanaf 25 EUR per persoon voor een tijdelijke reisverzekering en vanaf 95 EUR per individu voor een jaarlijkse reisverzekering! 

Deze verzekering dekt medische kosten in het buitenland tot € 75.000 én voorziet onbeperkte repatriëring. Bent u gevallen tijdens het skiën? Ook de ski-garanties zijn in deze verzekering inbegrepen. 

Vergelijk onze reisverzekeringen en bereken meteen uw premie!

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Snel online geregeld

Wil u voor u op vakantie vertrekt uw reisbijstand regelen? Dat kan snel en makkelijk.

  • U bent meteen beschermd en kan gerust op reis gaan
  • U wint tijd
  • Wij staan 24u/24 voor u klaar!

Doe zoals de miljoenen klanten die al op ons vertrouwen! Met één interventie om de twee seconden is Allianz Global Assistance de wereldwijde leider op het gebied van reisbijstand en reisverzekeringen.

Reistips en inspiratie

Zin om België even te verlaten? Bent u uw volgende vakantie al aan het plannen? Doe dan zeker uw voordeel met onze blog met reistips voor elk type reiziger:

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.