24h Medische Assistentie
Nederlands

  Jaarlijkse reisverzekering

Bent een fervente reiziger? Trekt u er meermaals per jaar op uit, om wereldwijd steden te bezoeken, de natuur in te trekken, cultuur op te snuiven of gewoon lekker te ontspannen tijdens een strandvakantie?

Welk type reiziger u ook bent, indien u meerdere keren per jaar op reis gaat, is een jaarlijkse reisverzekering ideaal en soms zelfs goedkoper dan telkens een tijdelijke reisverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld indien u meer dan 2 keer per jaar op reis gaat.
Met een doorlopende reisverzekering geniet u het hele jaar door van een optimale bescherming tijdens al uw reizen en dat wereldwijd.

Met de jaarlijkse reisverzekering Classic Protection maakt het niet uit of u alleen reist of samen met uw gezin, u vertrekt elke keer weer met een gerust gemoed op vakantie. Bij onvoorziene omstandigheden staan we klaar om u te helpen en dat wereldwijd. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over uw woning. Met deze doorlopende reisverzekering geniet u namelijk ook van Home Assistance. We bieden dus ook bijstand bij schade aan uw woning en dekken ook de kosten voor een slotenmaker.

Vanaf 0,26 EUR per dag

Regel online uw jaarlijkse reisverzekering

Wilt u een jaarlijkse reisverzekering afsluiten zodat u altijd zorgeloos op vakantie kunt vertrekken? Dat kan snel en makkelijk online. Via enkele muisklikken geniet u het hele jaar door een optimale bescherming op reis.

Uw jaarlijkse reisverzekering online afsluiten heeft heel wat voordelen:

  • U betaalt bij Allianz Global Assistance géén administratiekosten
  • Tijdswinst: een polis afsluiten gaat makkelijk en duurt slechts 5 minuten
  • U sluit uw polis rechtstreeks bij de verzekeringsmaatschappij af

Doe dus zoals de talloze klanten die al op ons vertrouwen en sluit vandaag nog uw doorlopende reisverzekering af.

Onze reistips

Bent op zoek naar inspiratie voor uw volgende vakantie? Op onze blog ontdekt u heel wat leuke tips:

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.