24h Medische Assistentie
Nederlands

BAGAGEVERZEKERING
Op zoek naar bijstand
ook voor je bagage? 
Vanaf 34 EUR

  Op zoek naar reisbijstand voor uw bagage? Regel het snel online!

Als u op reis vertrekt, naar het verre buitenland of dichter bij huis, dan wilt u natuurlijk niet dat er iets verkeerd loopt met uw bagage. Met de multirisicoverzekering van Allianz Global Assistance kan u gelukkig op beide oren slapen. U sluit deze uitgebreide reisbijstandsformule online af en uw bagage is meteen verzekerd tegen diefstal en ander onheil.


Multirisicoverzekering: reisbijstand, inclusief bagageverzekering

Tegenslag op reis kan helaas iedereen overkomen. Uw bagage wordt gestolen of is verloren, op de luchthaven, aan het hotel of op een exotisch strand en dat ondanks uw toezicht?

Allesbehalve prettig natuurlijk, maar gelukkig is uw reisgoed met de multirisicoverzekering van Allianz Global Assistance verzekerd tot € 1.250 per persoon.

Behalve een bagageverzekering omvat deze uitgebreide vorm van reisbijstand nog heel wat andere risicodekkingen.

Voor een bedrag vanaf € 34 profiteer je van:

  • een onbeperkte dekking van alle medische kosten in het buitenland

  • wereldwijde reisbijstand, alle dagen van de week, 24 uur op 24

  • onbeperkte repatriëring

  • een dekking van de kosten bij opsporings- en reddingsoperaties tot € 3.750 per persoon

  • een wereldwijd netwerk van medische teams

  • een annulatieverzekering en de mogelijkheid tot een compensatiereis

  • Home Assistance

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Makkelijk online af te sluiten

Wilt u enkel gedekt zijn in het geval dat uw reis niet zou doorgaan? Neem dan een annulatieverzekering. Bent u eerder geïnteresseerd in praktische bijstand en de dekking van uw medische kosten op reis? Ga dan voor de formule reisbijstand

Alle reisverzekeringen van Allianz Global Assistance kan u in enkele klikken makkelijk online afsluiten. Of u nu alleen reist, met vrienden, met je partner of in gezinsverband: Allianz Global Assistance heeft altijd de juiste oplossing voor u. Dankzij onze reisbijstand vertrekt u met een gerust hart op reis, want de multirisicoverzekering dekt steeds de waarde van uw bagage.

Bagage: wat neemt u mee?

Vertrekt u binnenkort op reis, maar moet u uw koffer nog pakken? In onze blog met reistips leest u onder meer wat er niet mag ontbreken in uw bagage:

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.