Reisverzekering

  Reisverzekering

Het maakt niet uit hoe vaak, hoe lang of wanneer je reist: Allianz Global Assistance heeft de juiste oplossing voor jou. Alleen, als koppel, samen met vrienden of met familie op reis gaan zonder zorgen: dat is pas de ideale vakantie! En zelfs voor al je professionele verplaatsingen en je skivakantie kan je gerust zijn met een reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Een reisverzekering is niet verplicht, behalve wanneer je reist naar landen zoals Cuba, Rusland, China en Algerije, maar wel sterk aan te raden. Onverwachte gebeurtenissen kunnen je welverdiende reis namelijk flink in de war sturen of zelfs helemaal om zeep helpen. Voor Cuba en Rusland zal je bijvoorbeeld ook geen geldig visum ontvangen wanneer je geen reisverzekering hebt afgesloten.

Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende producten.

Allianz Global Assistance - multirisicoverzekering_300x200 

De meest uitgebreide bescherming, voor, tijdens en zelfs na uw reis. Dit product is een combinatie van reisbijstand en annulatie.

Vanaf 20 EUR

Allianz Global Assistance - reisbijstandsverzekering_300x200 

Hoge dekkingen, geen franchise en tussenkomst in medische kosten: onze reisbijstand zorgt ervoor dat u gerust op reis kan vertrekken.

Vanaf 14 EUR

Allianz Global Assistance - annulatieverzekering_300x200 

U kijkt uit naar uw reis, maar mocht er voor uw reis toch iets onverwachts gebeuren, met u of uw familie, wil u ook optimaal verzekerd zijn.

Vanaf 25 EUR

Reisverzekering makkelijk online afsluiten

  • Wil je enkel gedekt zijn in het geval dat je reis niet kan doorgaan, door ziekte of een ongeval?
    Dan kan je kiezen voor een annulatieverzekering waarmee je je kunt indekken tegen de financiële gevolgen van het annuleren van je reis omwille van een overlijden, herexamen, ziekte, ...

  • Ben je eerder geïnteresseerd in medische bijstand en de dekking van je medische kosten op reis?
    Ga dan voor de formule reisbijstand, waarmee je met een gerust gemoed kunt genieten van je vakantie, zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele medische complicaties.

  • En voor volledige gemoedsrust op reis is onze populaire multirisicoverzekering een echte aanrader: een combinatie van reisbijstandsverzekering met annulatieverzekering, die naast de hogere dekkingen ook een bagageverzekering en Home Assistance bevat. Op die manier hoef je je zowel vóór, tijdens als na je reis geen zorgen te maken en kan je ten volle genieten van die welverdiende vakantie aan het strand, in de bergen, op rondreis, alleen of met het hele gezin! En dit tegen de beste prijs.

Alle reisverzekeringen van Allianz Global Assistance kun je in enkele klikken makkelijk online afsluiten. Of je nu alleen reist, met vrienden, met je partner of in gezinsverband: Allianz Global Assistance heeft de juiste oplossing voor jou. Dankzij onze formules vertrek je met een gerust hart op reis, en dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait!

Neem zeker ook een kijkje op onze blog, waar je veel reistips en -inspiratie terugvindt of op onze Reistips-pagina.

Nog wat meer informatie nodig over onze verschillende formules?

Op de volgende pagina's vind je nog meer informatie, zodat je jouw ideale formule kan kiezen:

Onze andere producten

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, onze reisverzekering voor zakenreizen is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 14 EUR
______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Global Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.