24h Medische Assistentie
Nederlands

  Reisverzekering

Het maakt niet uit hoe vaak, hoe lang of wanneer u reist: Allianz Assistance heeft de juiste oplossing voor u. Alleen, als koppel, samen met vrienden of met familie op reis gaan zonder zorgen: dat is pas de ideale vakantie! En zelfs voor al uw professionele verplaatsingen en skivakantie kan u gerust zijn met een reisverzekering van Allianz Assistance.

Een reisverzekering is niet verplicht, behalve wanneer u reist naar landen zoals Cuba, Rusland, China en Algerije, maar wel sterk aan te raden. Onverwachte gebeurtenissen kunnen uw welverdiende reis namelijk flink in de war sturen of zelfs helemaal om zeep helpen. Voor Cuba en Rusland zal u bijvoorbeeld ook geen geldig visum ontvangen wanneer u geen reisverzekering hebt afgesloten. Onze algemene voorwaarden en privacyverklaring vindt u hier.

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende tijdelijke en jaarlijkse producten.

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Reisverzekering afsluiten: makkelijk en snel

  • Indien u meer dan 2 keer per jaar op reis gaat of een voordelige gezinspolis wil, kiest u best voor Classic Protection. Dit is onze doorlopende reisverzekering.

  • Wilt u enkel gedekt zijn in het geval dat uw reis niet kan doorgaan, door ziekte of een ongeval?
    Dan kan u kiezen voor een annulatieverzekering waarmee u zich kunt indekken tegen de financiële gevolgen van het annuleren van uw reis omwille van een overlijden, herexamen, ziekte.

  • Wenst u alleen medische bijstand en de dekking van medische kosten op reis?
    Ga dan voor de formule reisbijstand, waarmee u met een gerust gemoed kunt genieten van uw vakantie, zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele medische complicaties.

  • En voor volledige gemoedsrust op reis is onze populaire multirisicoverzekering een echte aanrader: een combinatie van reisbijstandsverzekering met annulatieverzekering, die naast de hogere dekkingen ook een bagageverzekering en Home Assistance bevat. Op die manier hoeft u zich zowel vóór, tijdens als na uw reis geen zorgen te maken en kan u ten volle genieten van die welverdiende vakantie aan het strand, in de bergen, op rondreis, alleen of met het hele gezin!

Deze reisverzekeringen kan u makkelijk afsluiten. Of u nu alleen reist, met vrienden, met uw partner of in gezinsverband: Allianz Assistance heeft de juiste oplossing voor u. Dankzij onze formules vertrekt u met een gerust hart op reis en dat is uiteindelijk waar vakantie allemaal om draait.

Nood aan reistips en -inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op onze blog, op onze reistips-pagina of hier.

Nog wat meer informatie nodig over onze verschillende formules?

Op de volgende pagina's vindt u nog meer informatie, zodat u uw ideale formule kan kiezen:

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.