24h Medische Assistentie
Nederlands

  Over ons

Wie is Allianz Assistance:

   • De grootste reisverzekeraar en bijstandverlener ter wereld met meer dan 250 miljoen klanten

   • Een uitgebreid aanbod van verzekeringsproducten en diensten

   • Stelt wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers te werk

   • Een uitgebreid netwerk van erkende medische bijstandverleners in meer dan 240 landen

   • Bijstand aan reizigers uit de hele wereld en dit 24 op 24 en 7 dagen op 7

   • Deel van de Allianz Groep

   • In 2015 hebben we voor de 7 keer de Decavi-trofee voor Beste Bijstand gewonnen met de jaarlijkse formule "World Gold Protection" met annulering

Allianz

Wereldwijd leider op gebied van verzekeringen

Allianz Assistance

Leider in reisverzekeringen

Een lokale partner in een internationale groep

Als wereldleider in reisverzekeringen en reisbijstand zorgen we 7/7d, 24/24u voor onze klanten. Wanneer u uw bagage verloren heeft, u gewond bent geraakt bij een val tijdens uw skireis of wanneer uw voertuig op het slechtst mogelijke moment in panne valt. 

Wij zijn Allianz Assistance en wij zijn hier om u te helpen, altijd en overal, dat is wat we doen! Vandaag telt onze groep 250 miljoen verzekerden, dat is ongeveer 4% van de totale wereldbevolking!

Zoveel verschillende persoonlijkheden en zoveel verschillende situaties, we zijn er om u en uw geliefden te helpen in moeilijke situaties, over de hele wereld en zelfs bij u om de hoek. Onze taak bestaat eruit snelle, zorgzame en kwaliteitsvolle diensten te leveren, waar u ze ook nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt.

How can we help you?

Video over Allianz Assistance:

Met een lengte voorsprong

Samen zorgen de operationele teams van de groep voor ongeveer 23 miljoen interventies per jaar. Ze beschikken over een krachtige, technische infrastructuur, die tegelijk flexibel en veilig is: telematica, telegeneeskunde, cartografie, elektronische overdracht van gegevens en GPS/GSM lokalisatiesystemen, … Dankzij al deze hulpmiddelen kunnen de operationele teams snel ingrijpen en onder alle omstandigheden een optimale service verlenen.

Een netwerk van meertalige professionals

Onze groep is momenteel vertegenwoordigd in 34 landen met kantoren en aanwezig in 66 landen via partners, in vijf continenten. Met meer dan 13 224 werknemers spreekt de groep meer dan 58 verschillende talen en steunt ze op een internationaal netwerk van 5 389 medische correspondenten en dienstverlenende bedrijven of personen waaronder artsen, verpleegsters, kinderverzorgsters, ambachtslieden, uitvoerders, reparateurs, slepers, garagisten, autoverhuurbedrijven, luchtvaartmaatschappijen, …

Allianz Assistance in België: al 75 jaar tot uw dienst!


In 2000 ontstond, uit de fusie van de Zwitserse maatschappij Elvia Reisverzekeringen en de Franse maatschappij SACNAS, de groep Mondial Assistance, die kon steunen op meer dan 75 jaar ervaring op gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. In 2000 en 2001 nam de Mondial Assistance-groep World Access (VS), Worldcare (Australië) en AutoAssist (Thailand) over. In 2006 werd Mondial Assistance het universele merk van de groep.

Sinds 2012 zijn we Allianz Assistance, wat gepaard ging met de wereldwijde lancering van een nieuw logo, hét symbool van onze activiteiten en onze nieuwe gemeenschappelijke waarden, de kern van ons merk. 

Om hun missie tot een goed einde te brengen, 'Mensen helpen, altijd, overal', delen alle werknemers van Allianz Assistance dezelfde waarden:

 • Zorgzaam: we hebben passie voor anderen. Zorgzaam zijn, is respect en empathie tonen. Dat is wat het verschil maakt tussen een goede en een uitstekende dienst. Het is menselijk zijn tegenover anderen.

 • Verbonden: relaties met anderen is wat ons drijft. Door onze deskundigheid, onze tools en onze bedrijfscultuur zijn wij gebonden om onze klanten te helpen, waar ze ook zijn en wanneer ze ons ook nodig hebben.

 • Proactief: we spelen in op de behoeften van onze klanten en gaan zelfs verder. De voortdurende verbetering en vernieuwing van onze diensten is onze kracht.

 • Professioneel: we ontwikkelen onophoudelijk nieuwe diensten en vaardigheden voor de service van onze klanten en partners. Onze kwaliteit drukt zich uit in onze duurzame relaties en onze dagelijkse verbintenissen. We streven naar perfectie!

 • Vertrouwen: dit is de kern van Allianz Assistance. Elke dag opnieuw bewijzen we de vertrouwensrelatie met onze klanten, onze collega's en alle anderen waarmee en voor wie we werken.

Geïnteresseerd in een job bij Allianz Assistance?

Bekijk hier onze vacatures!

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.