24h Medische Assistentie
Nederlands

  Waargebeurde verhalen

U weet nooit wat er kan gebeuren wanneer u reist: u vindt helemaal onverwachts een klein gezellig restaurantje, geniet van een prachtige zonsondergang of beleeft een ongelofelijk avontuur. Maar u kan ook vallen en u al dan niet ernstig bezeren. Op dat moment bent u blij dat u een reisverzekering van Allianz Global Assistance hebt onderschreven. Elk jaar helpen we duizenden mensen die te maken krijgen met onverwachte gebeurtenissen voor en tijdens hun reis. Hier zijn enkele van hun verhalen.

Allianz Global Assistance - waargebeurd verhaal

An uit Hooglede

Ik moest onze reis naar Kreta annuleren omdat mijn man, vlak voor ons vertrek, ziek werd. De dame aan de telefoon was vriendelijk en heel behulpzaam. We kregen het volledige bedrag terugbetaald. Dankzij Allianz Global Assistance zijn we enkele weken later toch naar Kreta vertrokken. We stonden er voordien niet echt bij stil wat er allemaal kan gebeuren, maar sinsdien gaan we nooit nog op reis zonder een reisverzekering. 

Allianz Global Assistance - waargebeurd verhaal

Sarah uit Luik

Ik brak mijn bekken door een zware val tijdens het skieën in Zwitserland en moest naar het ziekenhuis. Ik belde onmiddellijk naar mijn man. Hij belde naar Allianz Global Assistance en zij regelden werkelijk alles, zodat ik me daar alvast geen zorgen over hoefde te maken. Ze belden me zelfs elke dag op om zeker te zijn dat ik goed verzorgd werd.

Allianz Global Assistance - waargebeurd verhaal

Joris uit Blankenberge

Ik ben gewoon gelukkig dat Allianz Global Assistance over mij waakte tijdens mijn rondreis in Zuid-Oost Azië. Dit liet mij toe dit prachtige gebied te doorkruisen met een heleboel minder zorgen.

Allianz Global Assistance - waargebeurd verhaal

Ronny uit Brussel

Mijn vrouw reisde alleen naar India en werd ernstig ziek. Ik belde één keer naar jullie en binnen enkele minuten kreeg ik al een telefoontje terug. Jullie hadden al een native speaker en een verpleegkundige ingezet om ons verder te helpen. Het gevoel dat jullie mij gaven was: "Relax, wij zullen het nu van je overnemen en houden je op de hoogte." En dat was precies wat we nodig hadden. De terugkeer van mijn vrouw werd als een soort trapsgewijze reis georganiseerd en jullie mensen regelden het logement en de medische zorgen wanneer ze dit nodig had.

Allianz Global Assistance - waargebeurd verhaal

Marie uit Verviers

Mijn man en ik liepen beiden een voedselvergiftiging op toen we in Vietnam waren. Daardoor moesten we overnachten in een ziekenhuis en ter plaatse medische zorgen krijgen. Elk aspect van onze schadeaangifte werd efficiënt behandeld. Het was ook aangenaam en geruststellend om te praten met de verantwoordelijken aan de telefoon. Omwille van de gemoedsrust die Allianz Global Assistance ons toen bood en nog steeds biedt, zouden we geen enkele andere reisverzekering overwegen.

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.