24h Medische Assistentie
Nederlands

  Hulp & advies

Mensen helpen, altijd, overal!

Als wereldleider in reisverzekeringen en reisbijstand verzekeren we wereldwijd meer dan 250 miljoen personen. Elke dag zetten wij ons in om goede producten en diensten af te leveren aan reizigers in de hele wereld. Wanneer u met Allianz Assistance reist kan u rekenen op een uitgebreid bijstandsnetwerk van meer dan 400 000 dienstverleners. Het maakt niet uit hoe ver u reist, onze hulp is nooit veraf.

Raadpleeg hier onze algemene voorwaarden.

Allianz Global Assistance - Voor het vertrek

Voor u op reis vertrekt

Het maakt niet uit welke reis u plant. U kan altijd genieten van de voordelen van een reisverzekering. Wil u weten welke polis het best bij u past? En hoe werkt een reisverzekering nu precies?

Gebruik onze website om een antwoord te vinden op andere veelgestelde vragen over reisverzekeringen. U kan ook bepaalde termen opzoeken, raadpleeg hiervoor onze woordenlijst. En breng zeker ook een bezoek aan onze blog voor nog meer advies en leuke reistips. U kan ons ook steeds telefonisch contacteren.

Allianz Global Assistance - Ski

Tijdens uw reis

Eenmaal u bent vertrokken, kan u 24/24u contact opnemen met onze Nederlandstalige medische experts. Bel ons assistanceplateau indien u kwalitatieve medische bijstand nodig hebt op het telefoonnummer +32 2 529 76 70. 

Uw veiligheid, tevredenheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit. Het maakt niet uit waar u zich bevindt of wanneer u ons nodig hebt, wij staan altijd voor u klaar. 

Onze blog

Allianz Global Assistance - blog

Reistips

Allianz Global Assistance - Reistips

Veelgestelde vragen

Allianz Global Assistance - faq

Woordenboek

Allianz Global Assistance - documents

Waargebeurde verhalen

Allianz Global Assistance - indetrein_280x300

Contact

Allianz Global Assistance - contact400x300

Mijn vakantiechecklist

Onze gratis vakantiechecklist waardoor u nooit meer iets vergeet mee te nemen op reis!

Populaire producten

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu rijdt met een stadsfiets, koersfiets of elektrische fiets, ga goed verzekerd de baan op! U kan kiezen uit een basisdekking met enkel diefstal of een uitgebreide dekking met diefstal, schade en pechhulp.

Vanaf 28,20 EUR per jaar

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.