Hulp en advies

  Hulp & advies

Mensen helpen, altijd, overal!

Als wereldleider in reisverzekeringen en reisbijstand verzekeren we wereldwijd meer dan 250 miljoen personen. Elke dag zetten wij ons in om goede producten en diensten af te leveren aan reizigers in de hele wereld. Wanneer u met Allianz Global Assistance reist kan u rekenen op een uitgebreid bijstandsnetwerk van meer dan 400 000 dienstverleners. Het maakt niet uit hoe ver u reist, onze hulp is nooit veraf.

Allianz Global Assistance - Voor het vertrek

Voor u op reis vertrekt

Het maakt niet uit welke reis u plant. U kan altijd genieten van de voordelen van een reisverzekering. Wil u weten welke polis het best bij u past? En hoe werkt een reisverzekering nu precies?

Gebruik onze website om een antwoord te vinden op andere veelgestelde vragen over reisverzekeringen. U kan ook bepaalde termen opzoeken, raadpleeg hiervoor onze woordenlijst. En breng zeker ook een bezoek aan onze blog voor nog meer advies en leuke reistips. U kan ons ook steeds telefonisch contacteren.

Allianz Global Assistance - Ski

Tijdens uw reis

Eenmaal u bent vertrokken, kan u 24/24u contact opnemen met onze Nederlandstalige medische experts. Bel ons assistanceplateau indien u kwalitatieve medische bijstand nodig hebt op het telefoonnummer +32 2 529 76 70. 

Uw veiligheid, tevredenheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit. Het maakt niet uit waar u zich bevindt of wanneer u ons nodig hebt, wij staan altijd voor u klaar. 

Onze blog

Allianz Global Assistance - hp-parallax-1

Reistips

Allianz Global Assistance - Reistips

Veelgestelde vragen

Allianz Global Assistance - hat_lille

Woordenboek

Allianz Global Assistance - frequently_asked_questions_travel_insurance_help_and_advice_158x148

Waargebeurde verhalen

Allianz Global Assistance - product_picto1_train_280x300

Contact

Allianz Global Assistance - contact400x300

Mijn vakantiechecklist

Onze gratis vakantiechecklist waardoor u nooit meer iets vergeet mee te nemen op reis!

Populaire producten

Allianz Global Assistance - multirisicoverzekering_300x200 

De meest uitgebreide bescherming, voor, tijdens en zelfs na uw reis. Dit product is een combinatie van reisbijstand en annulatie.

Vanaf 20 EUR

Allianz Global Assistance - reisbijstandsverzekering_300x200 

Hoge dekkingen, geen franchise en tussenkomst in medische kosten: onze reisbijstand zorgt ervoor dat u gerust op reis kan vertrekken.

Vanaf 14 EUR

Allianz Global Assistance - annulatieverzekering_300x200 

U kijkt uit naar uw reis, maar mocht er voor uw reis toch iets onverwachts gebeuren, met u of uw familie, wil u ook optimaal verzekerd zijn.

Vanaf 25 EUR

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Global Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.