24h Medische Assistentie
Nederlands

  Fietsverzekering

Een fietsverzekering bij Allianz Assistance

Voortaan kunt u bij Allianz Assistance ook terecht voor uw fietsverzekering! Wij bieden u twee types fietsverzekeringen aan:

  • Onze basisfietsverzekering met dekking ‘Diefstal’
  • Onze uitgebreide fietsverzekering met dekking ‘Diefstal, schade en pechhulp’

Beide verzekeringen kunt u afsluiten voor een gewone fiets of voor een elektrische fiets (e-bike). Bekijk hier de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Of u nu met een stadsfiets, racefiets of mountainbike rijdt, hier kan u terecht voor een fietsverzekering op maat. Zo kunt u het hele jaar door met een gerust hart de weg op.

Vanaf 28,20 EUR per jaar

Maak u geen zorgen dat uw dure elektrische fiets gestolen wordt of beschadigd geraakt en ga met een gerust gemoed de weg op, zowel in België als in het buitenland.

Vanaf 55 EUR per jaar

Waarom onze fietsverzekering:

    • Voor alle types fietsen
    • Wereldwijde diefstal- en schadedekking
    • De 1ste 3 jaar geen afschrijving
    • Vervoer naar uw woonplaats, bestemming of fietshersteller

Fervent fietser? Kies voor zekerheid met een fietsverzekering!

De fietsverkoop in België zit duidelijk in de lift: vandaag bezitten 89 procent van de Vlaamse gezinnen en 53 procent van de Waalse gezinnen minstens één fiets. Dat succes is begrijpelijk, want fietsen is leuk en gezond voor jong en oud!

Fietsen komen voor in alle maten en stijlen. Naast stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes vallen vandaag ook de elektrische fietsen of e-bikes op in het straatbeeld. Enig nadeel: door de hoge kostprijs van de huidige fietsen is de kans op diefstal de laatste jaren sterk toegenomen. Vandaar dat almaar meer Belgen op zoek zijn naar een passende fietsverzekering.

Waarom een fietsverzekering?

Wanneer u kiest voor een fietsverzekering van Allianz Assistance bent u in de hele wereld verzekerd tegen diefstal en schade. U heeft recht op pechbijstand in België (vanaf één kilometer van uw woonadres), Luxemburg, Nederland en tot 30 kilometer over de grens met Duitsland en Frankrijk.

De prijs is afhankelijk van uw type fiets en de verzekerde waarde. Bij ons kunt u al een fietsverzekering afsluiten vanaf 28,20 euro per jaar. Sluit nu snel en eenvoudig uw fietsverzekering   online af.

Onze tips voor een geslaagde fietsvakantie

Fietst u graag tijdens uw vakantie? Wilt u er eens op uit trekken? Bekijk dan zeker ook onze blog. U vindt er tal van tips voor actieve fiets- en andere vakanties:

Ontdek ook onze reisverzekeringen

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.
 

Vanaf 25 EUR

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.