24h Medische Assistentie
Nederlands

Onze waarden

Allianz Global Assistance - Allianz Global Assistance

Onze waarden zijn de kern van ons merk
 

Om hun missie tot een goed einde te brengen, 'Mensen helpen, altijd, overal', delen alle werknemers van Allianz Global Assistance dezelfde waarden:


Zorgzaam : we hebben passie voor anderen. Zorgzaam zijn, is respect en empathie tonen. Dat is wat het verschil maakt tussen een goede en een uitstekende dienst. Het is menselijk zijn tegenover anderen.

Verbonden : relaties met anderen is ons dagelijks brood. Door onze deskundigheid, onze tools en onze bedrijfscultuur zijn wij gebonden om onze klanten te helpen, waar ze ook zijn en wanneer ze ons ook nodig hebben.

Proactief : we spelen in op de behoeften van onze klanten en gaan zelfs verder. De voortdurende verbetering en vernieuwing van onze diensten zijn onze kracht.

Professioneel : we ontwikkelen onophoudelijk nieuwe diensten en vaardigheden voor de service van onze klanten en partners. Onze kwaliteit drukt zich uit in onze duurzame relaties en onze dagelijkse verbintenissen. We streven naar perfectie!

Vertrouwen : dit is de kern van Allianz Global Assistance. Elke dag opnieuw bewijzen we de vertrouwensrelatie met onze klanten, onze collega's en alle anderen waarmee en voor wie we werken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.