24h Medische Assistentie
Nederlands

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance - Allianz Global Assistance

Een lokale partner in een internationale groep
Als wereldleider inzake bijstand, reisverzekering en diensten biedt Allianz Global Assistance haar klanten innovatieve maatoplossingen die precies beantwoorden aan hun behoeften. In alle omstandigheden staan we 24u/24 en overal ter wereld klaar om hulp of bijstand te verlenen aan onze klanten die waar ook ter wereld in moeilijkheden verkeren of worden geconfronteerd met problemen van dagelijkse aard.
 
  
Met een lengte voorsprong
Samen zorgen de operationele teams van de groep voor ongeveer 23 miljoen interventies per jaar. Ze beschikken over een krachtige, technische infrastructuur, die tegelijk flexibel en veilig is: telematica, telegeneeskunde, cartografie, elektronische overdracht van gegevens en GPS/GSM lokalisatiesystemen… Dankzij al deze hulpmiddelen kunnen de operationele teams zeer snel ingrijpen en onder alle omstandigheden een optimale service verlenen.
 
  
Continue begeleiding van klanten
De verschillende oplossingen, die in nauwe samenwerking met de klanten worden geïmplementeerd, houden rekening met de cultuur en de bijzonderheden van de verschillende doelgroepen, om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan hun behoeften, welke die ook mogen zijn. De op maat gesneden prestaties van de groep hebben tot doel de strategieën van onze klanten te bevorderen en precies in te spelen op hun verwachtingen. Indien nodig, en als de klant het wenst, werkt Allianz Global Assistance achter de schermen als een volledig naadloze verlenging van het bedrijfsmerk van de klant.
 
  
Een netwerk van meertalige professionals
Onze groep is momenteel vertegenwoordigd in 34 landen met kantoren en aanwezig in 66 landen via partners, in vijf continenten. Met meer dan 13 224 werknemers spreekt de groep meer dan 58 verschillende talen en steunt ze op een internationaal netwerk van 5 389 medische correspondenten en dienstverlenende bedrijven of personen waaronder artsen, verpleegsters, kinderverzorgsters, ambachtslieden, uitvoerders, reparateurs, slepers, garagisten, autoverhuurbedrijven, luchtvaartmaatschappijen…


Enkele voorbeelden van onze diensten:
 

  • Reisverzekering en bijstand (reisannulering, verblijfsonderbreking, verlies van bagage, medische hulp, informatiedienst)

  • Assistance Voertuigen in geval van autopech, overal ter wereld, van de drukke steden in Azië tot de woestijngebieden in Australië
  • Coördinatie van medische assistance, repatriëringen en medische opvolging
  • Thuishulp voor zieke kinderen met werkende ouders
  • Medische diensten en thuisverzorging als aanvulling bij een ziekteverzekering
  • Assistance bij woningschade: overstroming, brand, storm, ...
  • Telefonische bijstand voor bejaarden, 24/7
  • Call centers voor het informeren van het grote publiek over nieuwe wetten of andere aangelegenheden van openbare orde
  • Hulp bij het voorbereiden van een reis

Niets is standaard bij ons. Iedere oplossing wordt ontworpen en ontwikkeld in samenspraak met de klant, op basis van zijn doelstellingen en behoeften. Een flexibele strategie voor een duurzaam partnership.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.