24h Medische Assistentie
Nederlands

Tijdelijke reisverzekering

Allianz Global Assistance - Allianz Global Assistance
  • Exclusive Selection Europe

  • Travel Selection

  • Assistance Only

  • Cancellation Only

Exclusive Selection Europe

Exclusive Selection Europe is onze meest complete, tijdelijke reisverzekering met uitgebreide dekkingen en een uitgebreide bescherming vóór, tijdens en na uw reis in Europa en het Middellandse zeegebied. Ze omvat de ruimste waarborgen in het domein van bijstand voor personen en eigen wagen, een bagageverzekering, een kapitaal reisongevallen én een annuleringsverzekering met compensatiereis.

Download hier de productbeschrijving en wend u tot uw vertrouwde makelaar of reisagent voor het onderschrijven van onze Exclusive Selection Europe.

Travel Selection

Onze verzekering Travel Selection biedt u een uitstekende bescherming en bijstand tijdens uw reis. Ze omvat de ruimste waarborgen in het domein van bijstand voor personen, een bagageverzekering en een kapitaal reisongevallen. De prijs houdt rekening met uw bestemming.

Standaard bieden we de Travel Selection aan zonder een bijstand voor voertuigen, maar reist u met uw eigen wagen, dan kunt u zorgeloos vertrekken dankzij een optionele ‘assistance voertuigen’. Met de flexibele Travel Selection bent u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Download hier de productbeschrijving en wend u tot uw vertrouwde makelaar of reisagent voor het onderschrijven van onze Travel Selection, al dan niet met de optie ‘assistance voertuigen’.

Travel Selection is perfect combineerbaar met een aanvullende verzekering Cancellation Only.

Assistance Only

Met de verzekering Assistance Only kiest u sowieso voor de ruimste waarborgen in het domein van de ‘personen assistance’. De prijs houdt rekening met uw bestemming. Gaat u met uw eigen wagen op reis dan kunt u ook opteren voor een bijkomende waarborg ‘assistance voertuigen’.

Download hier de productbeschrijving en wend u tot uw vertrouwde makelaar of reisagent voor het onderschrijven van onze verzekering Assitance Only, al dan niet met de optie Assistance Voertuigen.

Assistance Only is perfect combineerbaar met een aanvullende verzekering Cancellation Only

Cancellation Only

Met Cancellation Only-waarborgen verzekert u zich voor onverwachte tegenslag waardoor u uw reis moet annuleren of vroegtijdig onderbreken. Ze biedt ruime dekkingen bij ziekte – zelfs een bestaande ziekte, onder bepaalde voorwaarden - ongeval overlijden, ontslag, e.a. en voorziet zelfs in een compensatiereis tot €10.000 per persoon.

Download hier de productbeschrijving en wend u tot uw vertrouwde makelaar of reisagent voor het onderschrijven van onze verzekering Cancellation Only.

Cancellation Only is perfect combineerbaar met een aanvullende verzekering Travel Selection of een Assistance Only.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.