24h Medische Assistentie
Nederlands

Nieuws

Allianz Global Assistance - Allianz Global Assistance
Tabcontainer Title

2016

Allianz Global Assistance wint Decavi-award voor het jaarcontract World Royal Protection met Annulering

Op 27 april 2016 heeft de 12de editie plaatsgevonden van de uitreiking van de DECAVI Niet-levensverzekeringstrofeeën, georganiseerd door Laurent Feiner en Muriel Storrer, in aanwezigheid van Kris Peeters, Vice-Minister President: de verzekeringsmaatschappijen werden voor hun verzekeringskenmerken of hun vernieuwing beloond, in verschillende categorieën. De jury heeft per categorie de meest representatieve spelers geanalyseerd; alles bij elkaar werd zo bijna 80 % van het totale premie-incasso per categorie doorgelicht.  

De Decavi award voor de beste polis in de categorie "Verzekering Bijstand aan personen" ging naar Allianz Global Assistance voor het jaarcontract World Royal Protection met Annulering (op de markt gebracht op 1 mei 2015, deze bevat nog uitgebreidere waarborgen dan de bestaande World Gold Protection).

Dit jaarcontract biedt de verzekerde een optimale bescherming voor al zijn verplaatsingen in België en wereldwijd, zowel voor professionele als privéreizen. De voornaamste troeven van dit totaal contract zijn de onbeperkte dekking van medische kosten in het buitenland, waarborgen zonder vrijstelling en een brede bescherming in geval van annulering van de reis. Bovendien biedt Allianz Global Assistance de verzekerden een uniek medisch evaluatiesysteem aan van ziekenhuizen en hospitalen.

De DECAVI Trofeeën hebben een stevige reputatie in de verzekeringssector opgebouwd. Zij hebben tot doel verschillende verzekeringsproducten die aan de jury voorgesteld worden te belonen en de transparantie van de markt te verzekeren. (bron: Decavi

2015

  • April 2015: Allianz Global Assistance wint voor de 6de keer de Decavi-trofee voor Beste Bijstand met de jaarlijkse formule World Gold Protection!

  • Op 10 december 2015 is onze nieuwe website live gegaan! In slechts 10 weken werd deze helemaal vernieuwd, met een performant content management system en een modern design, om zo al onze klanten nog beter te kunnen dienen. Met dank aan onze Market Management Officer Karen Van Herrewegen, voor het harde werk en haar enthousiasme en de rest van het internationale team dat bij dit project betrokken was!

2014

  • 12/02/2014: We verwelkomen vandaag onze nieuwe Internal Sales Officer, Rudi Lichtert! Met bijna 14 jaar ervaring bij Allianz Global Assistance is hij ongetwijfeld een aanwinst voor het Sales & Marketing team!

  • April 2014: Onze jaarformule World Gold protection is door Decavi voor de 6de keer beloond met de award voor Beste Bijstandscontract op de Belgische markt!

2012

5/12/2015

Persbericht : Mondial Assistance wordt Allianz Global Assistance

2011

21/01/2011

Interview met Rudi Verschoren in Travel Magazine. Rudi is reeds 25 jaar Account Manager Travel bij Mondial Assistance.

4/03/2011

Mondial Assistance België lanceert vandaag haar nieuwe website. Sinds januari voeren wij onze nieuwe campagne gepaard met een nieuwe huisstijl. En daarom steekt onze website ook vanaf vandaag in een nieuw kleedje.

Mondial Assistance België lanceert vandaag haar nieuwe website. Sinds januari voeren wij onze nieuwe campagne gepaard met een nieuwe huisstijl. En daarom steekt onze website ook vanaf vandaag in een nieuw kleedje.

De nieuwe webstek staat voor continue vernieuwing. Hij is een stuk dynamischer en zal steeds voorzien worden van de laatste nieuwtjes en persberichten.

We hopen dat u er zich snel thuis zal voelen, en mocht u opmerkingen hebben, kunt u steeds uw feedback geven via het icoontje aan de rechterbovenkant van alle pagina's.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.