24h Medische Assistentie
Nederlands

Beschermd op reis,
genieten zonder zorgen

Op skivakantie, een reis naar de zon of op solo citytrip: wij zijn er om u te helpen!

Expert in reisverzekering en fietsverzekering

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Vanaf 0,27 EUR per dag

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip of een korte reis. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.

Vanaf 25 EUR

Of u nu rijdt met een stadsfiets, koersfiets of elektrische fiets, ga goed verzekerd de baan op! U kan kiezen uit een basisdekking met enkel diefstal of een uitgebreide dekking met diefstal, schade en pechhulp.

Vanaf 28,20 EUR per jaar

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Vanaf 25 EUR

Alle documenten, van de algemene voorwaarden van onze tijdelijke en jaarlijkse reisverzekeringen, tot schadeformulieren in pdf, vindt u hier.

Wij staan u met raad en daad bij, voor, tijdens en na uw reis. Hier vindt u de FAQ, het woordenboek en enkele getuigenissen terug.

Waarom kiezen voor Allianz Assistance?

De wereldwijde nr. 1 in reisverzekering en reisbijstand

Meer dan 250 miljoen mensen doen een beroep op onze diensten. Met 1 interventie om de 2 seconden is Allianz Assistance wereldleider in reisverzekeringen en bijstandverlening. Wanneer u met Allianz Assistance reist, kan u een beroep doen op een uitgebreid netwerk van meer dan 400 000 dienstverleners.  Reis de wereld rond, vrij van zorgen, we stellen alles in het werk om u te beschermen, zowel voor als tijdens uw reis. 

Mensen helpen, altijd, overal ter wereld: dat is wat wij doen!

Op zoek naar onze Franstalige website? Klik hier.

Bij ons krijgt u:

      • Voor, tijdens en zelfs na uw reis de ondersteuning die u nodig heeft
      • Wereldwijde assistentie 24/7
      • Snelle en efficiënte afhandeling van schades

______________________________________________

How can we help?

Miljoenen mensen vertrouwen op ons! Met 1 interventie elke 2 seconden is Allianz Assistance de wereldwijde leider op gebied van reisverzekeringen en reisbijstand. Dankzij een brede waaier aan producten voor individuen, koppels en families en ons wereldwijd netwerk van professionals die voor u 24/24u, 7/7d klaarstaan kunt u met een gerust hart op vakantie of zakenreis vertrekken.

 
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

De verzekeraar van de producten die worden aangeboden op deze site is AWP P&C S.A., Belgian branch, Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel - België. Onderneming toegelaten onder FSMA-codenummer 2769, ondernemingsnummer 0837.437.919.